Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet hogy hív pozitív vagyok? :|

Lehet hogy hív pozitív vagyok? :|

Figyelt kérdés

Primer vagy akut HIV tünetegyüttes – a HIV fertőzést követő 3-6 hétben lép fel. Tünetei: átmeneti nyirokcsomó-megnagyobbodás, láz, fáradékonyság, rossz közérzet, izomfájdalom és kanyarószerű bőrkiütések.

Pár hete megduzzadt valami csomó a hónaljamban. Láz: a minap a suliban úgy éreztm hogy nagoyn fázom talán hőemelkedésem is van! Fáradékonyság: Nem tapasztaltam ugyanúgy telnek a napjaim. Rossz közérzet: Néha-néha de az eddig is volt. izomfájadlom:Mostanában fáj a derekam de edzésen derékerősítő feladatokat csinálunk ami nagyon kemény, ez most tünet vagy sima izomláz? Bőrkiütések: Nincsenek!

Most akkor lehet hogy hív pozítv vagoyk, a viccelődők kérem kerüljenek mert nagoyn be vagoyk tojva. jah amúgy 16 éves vagyok fiú és még szűz. segítsetek kérlek

2010. dec. 2. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha szűz vagy nagyon kicsi az esélye ennek hacsaknem drogozol, és használsz közös tűt 20 emberrel.
2010. dec. 2. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt a vírust csak nemi érintkezéssel, szövetnedvekkel vagy vérrel lehet elkapni.
2010. dec. 2. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
ja és a nyál nem szövetnedv, és azzal nem terjed mert elpusztul benne a vírus, még ha picit sebes is a szád.
2010. dec. 2. 23:18
 4/7 A kérdező kommentje:
igen ezeket én is olvastam, de most hogy ti is mondjátok megnyugodtam! Huh köszi :)) amúgy nem, nem drogozok, 10 éve intenzíves sportolok!
2010. dec. 2. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem sexeltél AIDS-essel, akkor mitől kaphattad volna el?
2010. dec. 2. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Azért végiggondolhattad volna, mielőtt feltetted a kérdést.

Még is mitől lennél fertőzött? Csak úgy kialakul benned a vírus, vagy mit gondolsz? Nyilván meg kell kapnod vkitől. Ha szűz vagy, akkor szexuális úton nem kaphattad el.

Ha anyukád fertőzött lenne, arról már tudnál.

És gondolom nem drogozol...

Egyébként a nyirokcsomó megduzzadása, a láz, a fáradékonyság, a rossz közérzet egy sima megfázás vagy influenza tünete is lehet. Most pedig ebben a szar időben eléggé terjednek az ilyenek...

Amúgy sem értem ezt a nagy HIV mizériát. Mo-n alig van néhány HIV fertőzött. Elég kicsi az esélye, hogy pont összeakadj egyel, és meg is fertőződj (szexuális kapcsolatra gondolok).

2010. dec. 2. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Megfáztál, nem pozitív vagy:)
2010. dec. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!