Aki lefogyott nagyobb tömeget, úgy érzi jobb emberré vált? És miben tapasztal pozitív változást, amióta lefogyott?
igen
miután 20 kg-t fogytam, teljsen megváltozott az életem :)
Aktívabb lettem, csinosabb, megnőtt az önbizalmam, elmúlt a vérnyomásproblémám, az alvászavarom, a lábfájásom, már nem fulladok, ha emeleteket kell lépcsőznöm, megvehetek minden ruhát, ami tetszik, megnéznek a pasik, és a barátom is nagyon büszke rám a haverjai előtt.
Több barátnőm lett (nem azért mert vékony vagyok, hanem mert nem vagyok már visszahúzódó a hájaim miatt).
Azok a barátnőim szerint, akik ugyanolyan túlsúlyosak maradtak, mint eddig, szerintük egoista lettem, nagyképű, beképzelt.
Szerintem pedig most kezdtem normális lenni. És igenis büszke vagyok rá, hogy sikerült, mert aki csak nézi a vékony lányokat, hogy "bezzeg nekik milyen jó", nem is gondol arra, mennyi munka van abban, hogy úgy nézzek ki.
És hogy bezzeg, a vékony lányoknak milyen könnyű...
Nem! szerintem tévé előtt zabálni könnyű, vékonynak lenni, és úgy is maradni, már kitartást, erős és sok sok munkát igényel.
És ez a folyamat azért megváltoztatja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!