Mi a különleges az evianban?
Figyelt kérdés
Az evian kristályvíz messze a legdrágább és ugyanakkor semmilyen különlegesen magas ásványi anyag tartalom nem jellemzi. Az íze is amolyan pocsoja szerű.
Ezek szerint valóban csak azért felkapott, mert valamiért a sznobizmus veszi körül ?
2010. dec. 1. 19:16
1/6 anonim válasza:
Ha ennyire rossz akkor miért érdekel? Ne érdekeljen ki mit iszik idd azt ami neked jól esik.
2/6 anonim válasza:
Mi a különleges az evianban?
A marketingje.
3/6 A kérdező kommentje:
Az eviannak milyen marketingje van ? Én egy reklámot nem láttam sehol. De mindenhol azt isszák, a teniszezők, az énekesnők, a f1-es pilóták stb.
2010. dec. 4. 18:31
4/6 anonim válasza:
Az igazán nagy márkáknak nincs reklámjuk, mert fölösleges. A reklámok a középosztályt célozzák meg, az "elit" nem reklámokból tájékozódik:)
5/6 anonim válasza:
Egyénként meg ha nem szereted, ne idd:D
6/6 anonim válasza:
Jobb az íze, ihatóbb, ennyi. Én nem iszok csapvizet, a sima ásványvizeket meg valamiért nem bírom meginni, az Evian meg egyszerűen csak lecsúszik. 600.- most egy másfél liter, más meg a két literes kólát veszi meg napi 400-ért, az meg még egészségtelen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!