Mindig is zavart hogy alacsony vagyok (160cm/16éves), lehet hogy ez átlagosnak mondható. De az osztályomban mindenki tök magas. Mostanában mindig kosarazunk tesin, és nagyon rossz nekem, egyből elveszik a labdát előlem, s bedobni se tudom mert körbeállnak és már nem is látom a kosárpalánkot. De a legmegalázóbb amikor csapatot kell választani és engem senki sem akar, mert tudják hogy béna vagyok, kicsi vagyok. Olyan rosszul érzem magam olyankor, mindenki engem néz, mert senki se választott. Sírni tudnék.:(
2009. jan. 16. 22:17
1/8 anonim válasza:
Ha nem lehetsz magas,legyél jó fej,ha tudsz legyél okos,próbáld meg az életet nem csak a te nagyítódon kerestül nézni.Humor mosoly,és a legmagasabb embernél is vonzóbb lehetsz,ha lesz egy kisugárzásod./nézd meg Tom Cruiset seggdugó,de kb 100000000 millió szuper csaj adná oda magát naponta érte/
2009. jan. 16. 22:54
2/8 anonim válasza:
16éves vagy és 160cm... én 17vagyok 153cm-rel akkor én mit mondjak??? Tőlem is elveszik a lasztit sőt néha bebandzsítok is (ezen együtt nevetünk már, bár zavar, de ez van) Ne legyen kisebbség érzeted, nincs okod rá, mint ahogy írták előttem is, te sok mindenben jó lehetsz, nem kell pont a kosárban!!! Én pl: utálom a kosárlabdázást, félek a lasztitól!!! Szal, nem a magasság a lényeg!!! És sztem a kisebbek könnyebben találnak párt:D, na szia-szia és sok önbizalmat, ha lehet kérnem :)
2009. jan. 16. 23:19
3/8 anonim válasza:
Szia! Én 19 vagyok, és 164 cm-t, és az osztályomban én vagyok az egyetlen lány. Gondolhatod, hogy mindenki magasabb, mint én, sőt, a barátnőm is.
Én ezt úgy oldom meg, ha vhol nagyon kiüt hogy pici vagyok, akkor elkezdek nekik nyavalyogni, hogy ugyan fiúk, engedjetek már előre, ha már ilyen töpörödött törpördög vagyok, és ezen mindig röhögnek.
Igyekszem poénként felfogni, hiszen a barátom is 180 cm felett van:) Különösebben nem izgat, végülis vicces, ha valaki pici:)
2009. jan. 16. 23:45
4/8 anonim válasza:
hali én 17 vagyok, 165, és fiu, engem is zavar, hogy a haverjaim 2 méter körüliek, de túlélem, nem gondolok a különbségekre. Ami nem megy, azt nem kell eröltetni, pl én se szeretek kosarazni annyira... Ha jó baráti társaságban vagy megjön az önbizalmad, ha jól érzed magad felszabadultabb leszel.
2009. jan. 16. 23:55
5/8 anonim válasza:
Minel jobban latjak rajtad hogy zavarban vagy, annal inkabb "leneznek". Vedd el te is a labdat toluk, probalgasd. De ha nem megy, akkor tanulj jol, azzal ugyis tobbre mesz, elvegre kosaras ezzel a magassaggal ugysem lehetsz.
Iratkozz be sportolni, uszni, futni, vagy ami neked tetszik, esetleg tanulj hangszeren jatszani! Jarjal egy csoportba suli utan, es hidd el, hogy minel tobb embert ismersz, annal inkabb mashogy fogod a vilagot latni, es meglatod, vannak ennel nagyobb problemak is, szia!
2009. jan. 17. 00:04
6/8 anonim válasza:
Járj emelt fővel! Semmivel sem vagy kevesebb, mint a többiek. A hugim 22 éves és kb. 150 cm (én 172). Szegénykém, mindig ő volt a legkisebb mindenhol, de megtalálta önmagát, amikor megismerte a párját, aki kb. 5 centivel magasabb nála. Egy igazán belevaló, nagyszájú, mosolygós srác. Imádjuk őket. Nálunk ők a törpék, mi meg az óriások (a párom 186 cm). Egyébként Anyum 156 centisen volt irányító (kosár). És ha nem vagy jó kosárban? Biztos van valami, amiben jobb vagy. Fektess erre hangsúlyt. A hülyék szövegét meg se halld!Csak ügyesen!
2009. jan. 17. 01:31
7/8 anonim válasza:
hát, én egészen 14 éves koromig a legalacsonyabb voltam az osztályban, monst vagyok 16 és én vagyok a legmagasabb 174-5 cm-rel..szóval megéltem mind2 végletet, hidd el nem kell szégyenkeznek én mint magas ember mondom..gyakran akarok alacsonyabb lenni ...a vicces az h amig alacsony voltam szinte imádkoztam azért hogy minél magasabb legyek..:-) szóval nyugi:-)
2009. jan. 17. 20:13
8/8 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok és 164 cm, sőt kosarazni sem tudok . Bár mindig is szerettem volna magasabb lenni, de én már tuti így maradok. De te még nőhetsz is. Ha nem az sem baj, légy természetes és jófej. Én is ezzel vagyok az ami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!