Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hízni szeretnék, de nem megy....

Hízni szeretnék, de nem megy. VOltam 53kg aztán állítólag lelki okok miatt lement45re azóta ez van. Hiába eszem semmi. Immunológus, uh, vérvétel, minden ok. Más is van így?

Figyelt kérdés
Azóta szültem is feljött 11kg lement 10 rögtön, most 46 vagyok stabilan. de nem megy feljebb, és a babám is nagy lett 3700gr, szóval nem tudom mi van, dokik sem.
2009. jan. 15. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Par kerdessel lejjebb van egy ugyanilyen kerdes, mint a tied.

Ilyen tipusu vagy, mondhatni szerencses tipusu vagy, orulj neki! A termeszetes vekonysag nem veszelyes ellenben a tulsullyal, amit mindig mindenhol hirdetnek, mennyire veszelyes!

2009. jan. 15. 17:15
 2/7 anonim válasza:
100%
IGEN! Este puha meleg kenyér abált szalonna (NEM VICC) és mégis 45-ön tengődök. Karácsonykor elértem a 48,5 kg-t de most megint visszafogytam. Nekem az 55 az álom súlyom... Nem kellemes ha valaki ilyen könnyűcske, mert az első kisebb betegség, megfázás ledönti az embert... És ez nem egy anorexiás nyavajgása, az sem jó ha valaki túl sovány! Megértelek, kérdező. Lehet egész évben a karácsonyi menüsort kellene végig ennem :) Ide nekem töltött káposzta!
2009. jan. 15. 17:17
 3/7 anonim válasza:
100%
Az alkat sem mindig jó indok, én régebben 57 voltam :S Bár nekem is mindig az alkattal jönnek... Pedig mellem az van nagy, meg a vádlim is jó nagy :) 2.válaszoló voltam :P
2009. jan. 15. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
2. valaszolo mitol fogytal le 57-rol 45-re?
2009. jan. 15. 21:49
 5/7 A kérdező kommentje:
ez az amit nem tud senki, állítólag lelki okok miatt
2009. jan. 16. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a lelki baj sok mindennek az oka, sokfele betegsegnek. A baratnom is nagyon-nagyon vekony, amikor nyugodt elete van, mindjart tud hizni par kg-t, de aztan megall a hizasban. Csak par kg-t tud felszedni, nem annyit amennyit szeretne.
2009. jan. 16. 13:44
 7/7 anonim válasza:
100%
Volt egy betegségem, azóta képtelen vagyok visszahízni. A betegségem lelki eredetű volt, állítólag stressz.
2009. jan. 18. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!