Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mért vagyok ilyen fázós?

Mért vagyok ilyen fázós?

Figyelt kérdés

Amikor mások pólóba ülnek, én akkoris kabátba érzem jól magam. Este 5-6fokba, téli kabátba vacogok...

Miért van ez? Csak az utóbbi időbe van. Mit lehet ellene tenni?

2010. nov. 27. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Rendben van e a vérnyomásod. Ugyanis a magas vérnyomás is okoz hidegrázást, fázást. Vasad mikor nézetted, az ha alacsony, attól is fázhatol. Van még egyfajta idegrázás, amikor az ember stresszes, ideges, nyomasztó gondjai vannak. Vérkeringési zavar is állhat a problémád hátterében. Jó lenne kivizsgáltatni magad.Háziorvost keressél fel, az ad beutalót vérvételre, és megnézi a vérnyomásod is.
2010. nov. 27. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Fáradtság is okozhatja vagy az, hogy a szervezeted nem állt át a hidegebb időre.

Nálam az álmosság és fáradtság okozza általában. ha kipihent vagyok, jobban bírom a hideget.

Más kérdés, hogy eszel-e rendesen, mert ha valaki nem táplálkozik normálisan, akkor szintén fázós lehet.

2010. nov. 27. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezzel küzdök...ma is ugy voltam felöltözve, hogy

alul: csizma, 2 zokni, harisnyanadrág, farmer,

felül: melltartó, atléta, poló, kötött garbós pulóver, télikabát, sapka, sál, kesztyű...és azt hittem, megfagyok!! Állandóan fázom, a suliban is kabátban ülök. Nekem jó a vérképem, 3 hete vettek tőlem vért, a vérnyomásom is jó. Nem tudom, miért vagyok ennyire fázós. De én is "élénkíteni" szoktam magam ellene, energiaital, kávé, bár igazán az sem használ nekem, de én is azt vettem észre, hogyha élénkebb vagyok, kevésbé fázom... ha gondolod, próbáld ki!

2010. nov. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!