Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért iszok újabban ilyen sokat?

FFDP kérdése:

Miért iszok újabban ilyen sokat?

Figyelt kérdés

Mármint vizet. :) Szóval suliban is kb. minden szünetben, itthon ülve is kb. óránként szomjas vagyok. Ez régebben szerintem nem így volt. Ettől függetlenül egészségesnek érzem magamat.

16/F

2010. nov. 25. 21:23
 1/6 A kérdező kommentje:

Meg mondjuk elég sokat izzadok, de akkor is szomjas vagyok ha csak úgy ülök.

Nem vagyok kövér vagy ilyesmi, átlagos testalkatom van (talán kicsit izmosabb).

2010. nov. 25. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Remélem nem a cukorbetegség jele. Mostanában mondjuk fáradtabb is vagyok, de elég sokat tanulok, szóval nem hiszem, meg hát nem vagyok köver se, de pár éve még az voltam.

2010. nov. 25. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Cukorbetegségnél 5-6 litert iszik az ember és rengeteget is pisil.
2010. nov. 25. 21:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát majd utánajárok, hogy mennyit is iszok pontosan.
2010. nov. 25. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Cokorbetegsegnel egyeb jellemzö tünetek is vannak a szajszarazsag, es a bö vizeles mellett, pl börszarazsag, viszketes is, ( ami nalad nem jellemzö, hiszen irod, hogy izzadsz ) es az aceton szagu vizelet is. Nemhiszem, hogy cukor beteg lennel, de ha aggaszt, akkor menj el dokihoz, es nezess cukorszintet. Egyebkent az jo, ha sok folyadekot fogyasztol. Az öcsem veled egyidös, es rengeteget iszik ö is. Naponta harom negy litert, es semmi baja:-)
2010. nov. 27. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat :)
2010. nov. 27. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!