Kinek vannak még ilyen hülye dolgai? Én csipkedem a bőrömet, sokszor már fáj, beszakad a körmöm körül.
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 18:21
1/17 anonim válasza:
Én is ugyanazt csinálom. De rájöttem csak akkor ha uncsizom.
21/L
2/17 anonim válasza:
Én a hajamat szoktam a pólóm vagy pulcsim nyakába rakni. mindig egy tincset. Tök jól lehűt és addig sincs az arcomban.
Illetve ha be van fonva akkor kényszeresen visszagyűröm a kicsúszott tincseket.
3/17 anonim válasza:
Én naponta 3x legalább kitiszítom a fülem... amellett, hogy mosom is minden nap :)
5/17 anonim válasza:
én is az ujjamat tördelem, de anyu ismerősének a lánya azt csinálja, hogy:
pl ha be akar menni az ajtón, ki nyitja-be csukja, ki nyitja-be csukja, ki nyitja-be csukja, és utána megy be:S
a toll ugyanez, ha írni akar, előtte vagy 10szer kattintgatja mielőtt el kezd írni
és az újsággal is hasonló képen cselekszik:S
22L
6/17 anonim válasza:
Anyám csipkedte a szemhéját, dörzsölgette az ujjaival. Értelmetlen pótcselekvések...
7/17 anonim válasza:
Én suliidőben teljesen lebontom a hüvelykujjaim melletti bőrt,néha már az ujjam feléig...Véresre szoktam kapircolni,de valahogy iskolában mindig ezzel vagyok elfoglalva(függetlenül attól,hogy odafigyelek-e a tanárra vagy sem)
8/17 anonim válasza:
tesóm mindig nyomogatja a capslockot miközben gondolkodik... amúgy én is szoktam csipegetni a körmöm körüli bőrből, mert ott mindig ilyen fehéres nemtudom mi van...
9/17 anonim válasza:
Én is tépkedem a bőrt az ujjamon, kb. azóta amióta kezem van. Egészen nagyon kicsi korom óta, de az benne a legrosszabb, hogy nem csak magamnak. Ha meglátom valakin, hogy fel van szakadva a bőre, egyből le akarom tépni, és addig nem nyugszok amíg meg nem engedi. Nemrég az egyik tanáromnak megláttam, hogy az ujján fel van jőve a bőr, és már nyúltam oda, hogy letépem. Nagyon nehezen, de visszafogtam magam.
10/17 A kérdező kommentje:
Ez jópofa. mentek a pontok.
2010. nov. 25. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!