Arcüreggyulladás? Középfültő gyulladás? Mik a tünetei?
Már egy hete beteg vagyok. Kis náthával kezdődött, de három napja egyre csak rosszabbodik. Először a torkom fájt annyira, mint még soha (el is némultam). Aztán a fülemre süketültem meg: állandóan zúg, a saját szívdobbanásomat úgy hallom, mintha egy elefántcsorda trappolna. Most meg már a szemem is egyre jobban fáj. Pontosabban nem a szemem, hanem alatta és mögötte érzek egy erős fájdalmas nyomást...
Előrehajolni pedig egyáltalán nem tudok, mert azonnal úgy elkezd lüktetni a fejem, hogy legszívesebben letépném....
Még soha nem voltam ilyen beteg. Ez lehet az arcüreggyulladás?
Az orvosnal lenne a helyed, s ezeket a tuneteket mar Neki kellene elmondani, hogy minnel elobb elkezdje a kezelest.
Eleg veszelyesek ezek a gyulladasok, foleg ha nem kezdodik el idoben a gyogykezelese.
ha lahajoláskor lüktető fájdalmat érzel, tuti arcüregyulladás. de mindenképpen kell orr-fül-gége
komplex kivizsgálás, mert csak úgy tudják célzottan kezelni.
ne időpontot kérj, hanem légy határozott, hogy Neked ma kell bejutnod orvoshoz.
jobbulást!
ha van tajkártyád nem kell beutaló a orr-fül szakrenfdelésre.szakrendelőben a kartonozóban jelentkezel
és ne hagyd magad elküldeni, mondd, hogy nagyon fáj.
kötelesek ellátni.
Voltam háziorvosnál és Laflocin-t kaptam. Ez egy antibiotikum, amit 5 napig kell szednem. Plussz orrcseppet és infrázást javasolt. Remélem rosszabb már nem lesz.
Köszönöm a válaszokat!
örülök, hogy eljutottál orvoshoz.
mielőbbi gyógyulást kívánok.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!