Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Mit tehetnék, hogy ne legyek "zombi"?

Figyelt kérdés

Segítsetek! Reggelente úgy kelek fel, mintha fejbe dobtak volna valamivel, és a nap hátralévő része is hasonlóan telik. Sokszor van az, hogy délután "lefekszek pihenni kicsit", és csak este 9-kor kelek fel.

Egyetemre járok, és lassan vizsgaidőszak van, és nem szeretném, hogy ez megkeserítsen :(

Mit tehetnék a "zombiság" ellen?

Plusz infó: kb. éjfélkor szoktam lefeküdni, felkelek 7-kor, aztán visszaalszok 9-ig :)

2010. nov. 24. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt csinálom, és egyetemista vagyok. Kávé a legrosszabb amit tehetsz.
2010. nov. 25. 01:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha magas a vérnyomásod, akkor a kávét alapból felejtsd el (bár úgy sem, szereted, szóval mindegy).

Amúgy ki kell tapasztalni hány óra alvás az, ami pont jó.

Mert ha keveset alszol, akkor azért vagy zombi, ha túl sokat, akkor meg azért:D

Nekem pl a 8 óra ideális:)

2010. nov. 25. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nincs háziorvosod? Valahová csak le van adva a taj-kártyád. Nem ártana felkeresni. Ha magas a vérnyomásod attól is lehetsz rosszul, 160 nagyon sok. Vizsgáltasd ki magad.
2010. nov. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!