Miért fáj a has, ha kicsit kevesebbet iszunk a kelleténél?
Szia!
Az nem csak attól függ valószínű hogy mennyi folyadékot iszol.Meg kell nézni hogy nem eszel-e olyat amitől fájhat pl:magas koleszterinszintű tápanyagot,nem vagy-e laktóz vagy lisztérzékeny.Vagy nem jár-e puffadással mert akkor a koleszterin a probléma és ezért segíthet a víz,tehát a bélmozgás miatt van a fájdalom.Ezeket a fájásokat nem kíséri székszorulás vagy hasmenés?
Szia!
Nem eszem semmi olyant, amit nem szabad. Laktózérzékeny vagyok. Plusz olyant sem, ami szorulást okoz.
A koleszterinem magas, de nem tudok mit tenni. Volt egy csúnya betegségem évekkel ezelőtt,amikor hetekig csak főtt krumplin és almán éltem. A koleszterinem akkor is magas volt.
Inkább diétás kajákat eszek mindig, én azt sem tudom mi az,hogy szalonna, zsír, kolbász, stb...
Viszont azt megfigyeltem, hogy ha keveset iszok, iszonyat fáj a hasam, mire végül wczni tudok. Van,hogy 2 napig fáj,mire sikerül.
Kamillateát szoktam inni ilyenkor, és egy idő után használ. Nem egy durva fájdalom, csak fáj....
Lázam, és egyéb bajom nincs, szerintem nem gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!