Hogy lehet "visszanyerni" az illatok érzését/szaglást?
Nyár elején nagyon fújtam az orromat,mert állandóan be volt dugulva.Orssprayztem(Allergodil,Otrivin) eleinte és allegrát szedtem,(megpróbáltuk ezzel hátha allergia)de ugyanúgy folytatódott az orrfújás.Nem volt lázam se.Éjszaka alig tudtam aludni emiatt.A tüdőgondozóba felírtak Lertazint és Avamys orrsprayt mert a tünetek alapján ez segített,de pár hónapra kezdett jelentkezni,hogy nem érzem a szagokat csak az erőset.Utánna megfáztam (1 hétig tartott)Később elmentem füll-orr-gégészhez ,azt mondta ez nem allergia ,hanem arcüreggyulladás,felírt antibiotikumot és sima sós oldatos orrsprayt és a Lertazint ajánlotta ő is.Jobb lett ezekkel,alig kell fújnom az orromat naponta 1x-2x.(haa kifújom az orromot érzem egy pár másodpercig az ilatot,de egyből visszadugul vagy nem tudom de utánna csak nem kell fújni az orromat)Lámpázok is és inhalálok is azóta, de még mindig nem érzem az illatokat 'rendszeresen'.
Avamys orrspray az jó úgy ha csak be van duglva az orrom és napi 1x befújok vagy maradjak a sima sós orrspraynél?
Nem tudom.
Esetleg kérj időpontot föl-orr-gégészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!