Tényleg sok mostanában a bunkóság vagy én vagyok túlérzékeny?
Én sokszor ezért járok biciklivel, vagy taxival, de az se sokkal jobb, mert néha a taxis is bunkó, pl beülök és elkezd káromkodni hogy dugó van. Én meg csak mosolygok, mert mi a fenét csináljak.
A biciklivel meg ha az úttesten megyek akkor ott parázom halálra magam hogy elütnek, és az autósok sem örülnek a bringásoknak. Vagy ha a járdán megyek akkor lehet ott szólnak be, h menjek az úttesten. Mondjuk ha van bringa út, akkor nincs ilyen gond. Azért pár helyen már van. Így ott kevésbé találkozom emberekkel, azaz elég távol vannak tőlem és az úgy jó :)
Ha meg busszal vagy villamossal, vagy metróval megyek, akkor pl elölre nem ülök le, mert ott biztos fel fog szállni egy öreg néni akinek át kell adnom a helyemet, szal inkább hátrébb ülök. Hátha ott van esélyem megúszni minden ellenem irányuló támadást. Vagy ha kevés a hely, akkor le sem ülök, megállok valahol aztán kész.
Én is utálom a tolakodást, meg hogy metrón egymás arcába bámulunk, de hát ha nincs jobb, ezt kell elviselni.
A legjobb ha tudomást sem veszünk róla, én sokszor elgondolkodok valami egész máson és akkor olyan mintha ott sem lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!