Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg sok mostanában a...

Tényleg sok mostanában a bunkóság vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés
Nem szeretek emberek közé menni, itthon érzem magam a legjobban. Nem bírom a szokásos napi bosszúságokat, a rosszindulatot. Miről is van szó? Pl. divat lett mostanában a metrón, hogy aki leül, az maga mellé veszi a csomagját, nehogy még valaki leülhessen. Ha szólnak, akkor nagy nehezen elveszi - nekem pl. konkrétan megjegyzéseket tett egy öregasszony ezért - de miért kell külön könyörögni, miért nem teszi az ölébe önként, amikor látja, tömeg van? Utálom a tolakodást, az udvariatlanságot, a bunkóságot, a neveletlenséget, amit látok, tapasztalok. Lehet, hogy csak én fújom fel ezeket a dolgokat, vagy tényleg valós a probléma?
2010. nov. 14. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek, tényleg sok mostanában a b.nkóság... Mondjuk én az iskolában tapasztalom, de ott talán még több is.
2010. nov. 14. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Valós a probléma.

Én is sokszor tapasztalom az emberek bunkóságait.

Örülök, ha hazaérek és nem vagyok emberek közt.

Persze ez sem jobb megoldás :S Mert akkor bezárkózunk a problémák elől. A legjobb lenne az, ha nem foglalkoznánk az ilyen emberekkel. Inkább koncentráljuk arra, amilyenek mi vagyunk. Ne hagyjuk, h ogy más a z idegességét ránk adja. akkor mi sem leszünk különbek :S

Ha megtanulunk nem foglakozni velük, akkor talán jobb lesz nekünk is.

/L

2010. nov. 14. 10:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg így van. Az utóbbi pár generácival az a baj, hogy az emberek nem értek/érnek rá nevelni a gyerekeiket, ezért egyre több bunkó, neveletlen ember van.
2010. nov. 14. 10:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát köszi, már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "szekánt". Viszont nem lett jobb kedvem, mert ezek szerint tényleg sötétek az emberek. Sajnos mindenféle korosztályból vannak bunkók, nem csak a fiatalok vagy csak az öregek (bár valószínű, hogy egy bunkó öreg bunkó fiatalt "nevelt".) Igyekszem nem foglalkozni ezekkel, de ha egy nap 3-szor elémtolakodnak, 4-szer fellöknek, 2-szer nem tudok leülni egy csomag miatt, akkor a nap végére úgy érzem, legszívesebb szájontörölnék valakit.
2010. nov. 14. 10:52
 5/14 Doruss ***** válasza:
100%

"Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ez a bunkókkal is így van. Nyugi, az ilyenektől én is kiborulok, főleg, amikor húsz kiló a táskám és még a busz után is futtam, és egyetlen üres hely van a buszon, ott meg egy ember trpeszkedik, vagyis a cuccai. Nehéz, de nem szabad foglalkozni az ilyenekkel. Tényleg nagyon rossz, hogy mostanában ez lett a tipikus viselkedés.

2010. nov. 14. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt "bírom" a legjobban, hogy mikor ott állok az ablak mellett és mellettem van még bőven hely, de nem tud kikerülni áá ugyan miért is,,, hiszen mellettem még van bőven hely, de azért is nekem jön a táskámnak:)

Vagy mikor tömeg van, és a bunkó mögöttem áll és csámcsog a rágójával bele a fülembe... Vagy mikor a taknyát húzza vissza az orrába...

De ezek csak apróságok, amik eltörpülnek a többi mellett.

Komolyan, legtöbbször mikor utcára kimegyek úgy érzem, hogy megfojt a többi ember jelenléte.. Egyszerűen már gyűlölöm ezt az országot. Vagy csak rossz helyen lakok. Nem tudom. ...-.-

2010. nov. 14. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Már az ókori Babilonból is maradtak feljegyzések az ifjúság egyre romló erkölcseiről. Annyira azért nem lehet rossz a helyzet, csak mi látjuk annak.
2010. nov. 14. 19:18
 8/14 anonim válasza:

komolyan mondom mkivel egyet értek.a munkahelyemen is vannak ilyenek vagy túl okosak és mkinél jobban tudnak mindent vagy olyan hülyeséget tudnak kérdezni hogy már kaparnám a falat.nekem most nem buszos bajom van hanem az hogy az emberek néha ,inkább mindig a másikkal foglalkozik állandóan kiváncsiskodnak,nekem valahogy ebből van elegem és én is inkább itthon lennék,de vannak bunkók is de lehet hogy én reagálom túl,és akkor ezen töröm a buksim,mit hogyan kellene mondanom vagy egyáltalán meg kellene szólalnom,nehogy én érezzem magam rosszul.de vmikor tök nem érdekel semmi és senki akár bunkó akár nem.de ez lehet attól függ mi milyen formában érezzük magunkat,lehet pont akkor fáradtnak,vagy mit tudom én....és ilyenkor idegesít mki.

tényleg nem kelle velük foglalkozni ,mert annál rosszabb,nehogy már mi legyünk idegesek az ő hülyeségük miatt....

2010. nov. 14. 21:08
 9/14 anonim válasza:

21:08 vok

még annyit hogy én nagyon érzékeny vok,de nem tom mit tehetnék ez ellen.ha vki tud tanácsot adni az jól jönne.köszi

2010. nov. 14. 21:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsónak: állítólag a meditálás segít megőrizni a belső nyugalmat. Hát, nem tudom, ártani biztos nem árt, viszont elég sok idő és gyakorlás, míg az ember eléri azt a szintet, amikor senki és semmi nem tudja kihozni a sodrából. Lehet, hogy meg kellene próbálni, mit veszíthetünk? Legfeljebb az idegeskedést. :D
2010. nov. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!