Mikor egészségesebb zuhanyozni minden nap?
Figyelt kérdés
Én furcsállom, hogy sokan nem reggel szoktak, hogy tisztán kezdjék a napot és frissen mennének a munkahelyre is akár. Akik csak este szoktak zuhanyozni, ők nem szoktak este leizzadni vagy büdösek lenni míg alszanak? Ki hogy szokott zuhanyozni, érdekelne a napi rutinjaitok. Mikor célszerűbb zuhanyozni? Nyilván este minek ha napközben nem leszel koszos? Az ágyneműt meg úgy is cserélni kell néha. Viszont ha reggel nem zuhanyzok akkor félek, hogy büdös lehetek és még izzadság szagom is van de 2x nem szeretnék mivel az sok lenne. :(...hogy kéne rendesen?ápr. 4. 14:05
1/22 anonim 

válasza:

El nem tudnám képzelni, hogy este koszosan feküdjek le, még akkor is zuhanyzok ha ki sem mentem a házból aznap
2/22 A kérdező kommentje:
1-diszlike...mivel nem hasznos választ adtál...mit kezdek ezzel? a reggelről nem beszéltél
ápr. 4. 14:14
3/22 A kérdező kommentje:
1-hogy lennél koszos ha max nem gyárban dolgozol koszos gépek között vagybányában ha nem csinálsz semmit hogy vagy koszos??,
ápr. 4. 14:14
4/22 anonim 

válasza:

Alapvető izzadás van mindig, ha kimozdulsz ha nem. Egyes válaszolnak igaza van.
Ha semmi képpen nem szeretnél 2x akkor inkább este fürödj. De napi 2 a legjobb.
5/22 A kérdező kommentje:
5-Persze első válaszoló vagy hogy bevéded XD....látszik a pipáidon.
este lesz oké, de mi van ha reggel lesz szagom vagy büdös leszek valahogy? vagy ha este fürdök reggelig kitart még?
ápr. 4. 14:22
6/22 A kérdező kommentje:
De akkor minden nap van tiszta pizsamatok hogy minden este tisztán feküdtök le? mert a tisztsághoz tiszta pizsama is kell de nekem meg nincs annyi pizsamam sanos hogy minden este tisztát vegyek fel...max egyet tdnák 2 napig hordnai
ápr. 4. 14:26
7/22 anonim 

válasza:

Persze, hogy kitart.Én is este zuhanyzok.👍Nem is bírnék azért felkelni hamarabb, hogy zuhanyoztam reggel.
8/22 A kérdező kommentje:
8.csakmert mikor munkában voltam régen, és reggel nem zuhanyzotam akkor többen is mondogattak körülöttem hogy mi ez a szag és volt egy zárt köro beszélgetés hogy fontos ahigiénia...na akkor levágtam hogy miattam volt és biztos büdös lehetek...kínos volt de annyira nem éreztem magam büdösnek
ápr. 4. 14:32
9/22 A kérdező kommentje:
viszon mikor indulas előtt zuhanyoztam másik munkaba akkor sosem volt gondom ezzel...tehát nem voltam büdös
ápr. 4. 14:37
10/22 anonim 

válasza:

Miért gondolod, hogy 2x fürdeni sok lenne? Én reggel zuhanyzom, este meg vagy zuhany vagy fürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!