Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Honnan tudom, hogy büdös vagyok?

Honnan tudom, hogy büdös vagyok?

Figyelt kérdés
A barátaim azt mondják büdös vagyok, de én nem érzem..Szóval ugy gondolom, hogy nem vagyok az... Mi lehet?
2010. nov. 10. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a barátaid a saját szagukat érzik.

:-)

2010. nov. 10. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondják,akkor tényleg így van.Máskülönben meg miért mondanák,ha nem igaz.Nekem még nem mondta senki soha.Szóval annyit tehetsz,hogy mindennap tusolás,fogmosás,hajmosás,dezodor...ha eddig még nem tetted volna meg.A legfontosabb meg,h mindig tiszta ruha legyen rajtad,hiába tisztálkodsz,ha felveszed az izzadtságszagú pólód.
2010. nov. 10. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha használsz izzadásgátlót és mégis büdi vagy, akkor váltani kell dezodort. Nekem is csak egy fajta használ normálisan.
2010. nov. 10. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A saját testszagát az ember általában nem érzi. Tisztálkodj gyakrabban és használj dezodort.
2010. nov. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!