Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egyensúlyzavarnak számít, ha...

Egyensúlyzavarnak számít, ha nem oda nyúlok, ahova szeretnék? Pl. Meg akartam simogatni a cicámat, de jópár centivel odébb nyúltam.

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább látásprobléma lehet. Az egyensúlyzavarnál szédülsz. Amúgy ha egyszer-egyszer mindenkivel előfordul, hogy mellényúl valaminek. :) Ha rendszeressé válik, keresd fel a háziorvos és ő továbbküld ha kell a megfelelő helyre. (Pl. szemészet, fül-orr-gége)
2010. nov. 10. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem egyensúly, hanem, valószínüleg kísagyi eredetű térérzékelési-testséma-3D zavarról van szó.

Nem tudom mi óta tart, meg hogy mennyit iszol-szedsz, de ez mindenképpen egy súlyos panasz, ami, ha nem veledszületett, és csak nyitott szem kontollal vagy képes a tömegmozgások pontos kivitelezésére-bajt jelentHET.

Húzzál gyorsan a neurológiára, ha van pénzed, akkor azonnal végeztess magadról agyi MRI-t PET_CT-t, majd megmondják melyik kell.

Igy nem maradhat és nem is fog. Jobbulást.

2010. nov. 10. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
a háziorvosomat mindig más helyettesíti,a legutóbbi nagyon hülye volt...már kértem időőpontot szemészetre,mert sokat fáj a szeme mostanában,de én arra gonodltam,hogy a fülemben valami nem stimmelhet...tegnap óta van,de nagyon rossz....mintha nem tudnám irányítani,hogy merre menjek....
2010. nov. 10. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:
neurológián voltam,fejfájásom miatt,koponya MR-tés MRA-t csináltak és negatív lett....
2010. nov. 10. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor semmi gond, van egy olyan vírus ami belső fül sejtjeit cseszi speciálisan, és néhány napos szédülést, bizonytalanségérzést okoz. A tüneteidet napi 3-4szer 1 DAEDALONNAL, vagy 3X3 STUGERONNAL és bő meleg teaivással, orrcseppekkel tudod enyhíteni.

A Daedalonra ne igyál rá mert úgy besztondulsz hogy azt se tudod mi van.

Ha ct volt, akkor ok. Ráérsz.

2010. nov. 10. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:

szerencsére eddig még nem volt ilyen...de baromi rossz....

fül-orr-gégészeten ezzel mit csinálnak? egébként köszi a választ! remélem hamar elmúlik....

2010. nov. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!