A bal mellem alatt, de inkább kb középen abban a sávban az elmúlt hónapban többször is éles szúrásokat éreztem, vmikor a jobb mellem alatt is tompán. Akinek volt már ilyen: mi okozta, és mi lett rá a megoldás?
Figyelt kérdés
jan. 28. 10:45
1/6 anonim válasza:
Nyugdíjas bolti eladók, taxisok, pincérek, őrző védők távdiagnózisa annyit ér, mint a meleg ecetes olló.
Ennyi erővel már kérhettél volna beutalót a háziorvosodtól, és időpontot a belgyógyászatra.
2/6 A kérdező kommentje:
A te kommenteddel se mentem többre. Amúgy szövegértés! Nem diagnózist kértem magamnak, hanem hogy akinek volt ilyenje, neki mi okozta.
jan. 28. 11:00
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de az #1-nek igaza van, semmire nem mész azzal, mert leírom, hogy nekem hasonló tüneteket okozott a rohadt melltartó merevítő!
Nem kerül semmibe elmenni a háziorvosodhoz vagy felhívni
4/6 anonim válasza:
Lehet reflux is, vagyis nekem ez okozza középtájékon a szurkálást. Talán még rossz tartás, beszorult levegő, izomhúzódás.
5/6 A kérdező kommentje:
4 refluxra amúgy is gyanakodtam már, mert többször éreztem savat visszajönni. Neked milyen tüneteid vannak még? 2020 környékén SIBO-t diagnosztizáltak nálam, arra is gyanakodtam, hogy az térhetett vissza.
jan. 29. 11:08
6/6 anonim válasza:
Nekem nem voltak azok a tipikus reflux tünetek. Inkább nehézlégzés, gyakori köhögés, rekedtség. Most az utóbbi időben jött elő a gyomorégés, szegycsont mögött égő, maró érzés, bal borda mögött szúró fájdalom. Még nem voltam vele orvosnál de tervezek elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!