Most betakarózzak vagy ki ha lázas vagyok? Többi lent.
Sziasztok! Az a bajom, hogy felmegy a lázam minden este 39 fok körül, ha ki vagyok valamennyire takarózva vacogok és úgy olvastam nem jó mert akkor fűti a szervezet magát és feljebb mehet a láz.
Igen, de ha meg betakarózom vagy jó melegben vagyok borogatással vagy anélkül akkor meg izzadás helyett feltolódik 39 fölé.
Tehát kb nem tudok jót csinálni. (Jó a gyógyszer max, de a fázásom kívül nem okoz más gondot a láz, kivéve ha 39 fölé megy.)
Van valami arany középút ha nem akarok a nagy betakarózás előtt mindig gyógyszert bekapkodni?
Lázas embert sosem takarunk be. Kb olyan mintha megfőznéd magad. Nagyanyáink korában volt divat...
Max egy vékony lepedőt téríts magadra, hogy a szervezeted le tudja adni a hőt.
A láz arra való, hogy a szervezeted szó szerint megfőzze a bacikat. Én ilyenkor betakarózok, és hagyom, hogy végezze a szervezetem a dolgát (mondjuk évekkel ezelőtt voltam utoljára lázas)
Akkor kell levinni, ha már nagyon magas, vagy nagyon sokáig fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!