Normális öklendezni különböző illatoktól szagoktól?
Nem vagyok terhes.
Kb 2 éve kezdtem először fogmosás közben öklendezni, egészen ameddig ki nem öblítettem a számat. Ez azóta is szinte állandó fogmosás közben.
Azóta egyre gyakrabban egyre több dologtól öklendezek.
Sosincs hányingerem ilyenkor, mindig csak öklendezek ameddig meg nem szűnik a szagforrás.
Volt kihűlt étel szagától. Volt a wc takarítása közben (nem azért mert olyan koszos lett volna vagy büdős, "természetes" wc szag volt). Munkahelyen a mosogatógép szagától amiben már a használt tányérok vannak. Kinyomott fokhagymától ami egy kicsit már állt a nyomóban. A hagyma és krumpli nálunk egy helyen van a szekrényben és a kettőnek van egy illata ami nem büdös szerintem, de idönként attól is öklendezem. És még sorolni lehetne egy ideig.
Néha könnyezésig öklendezem, néha csak akkor ha megérzem a szagot, de egyre gyakoribb és egyre több dologtól kell.
Mitől lehet? Ez normális?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!