Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés
Az egész hasmenéssel kezdődött Karácsony után, de olyan szintű hasmenéssel, hogy szinte már melegvíz távozott belőlem. Közben hányingerem is volt. Ez kb. 2 napig tartott, de ilyen erős hasmenésem egész életembe sem volt még mostanáig. Utána jött egy 37,2 fokos hőemelkedés és fejfájás, enyhe köhögés. Az orrom nem folyt és a torkom sem fájt, körülbelül 5 nap után múlt el az összes tünet egy kivételével: a mai napig sem tudok sokat enni. Kis mennyiségű kaja után is nehezen emésztek. Mi lehet ez? Elmúlik idővel az emésztési problémám vagy menjek el orvoshoz?
tegnap 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy valami fertőzés, vagy bakteriális vagy vírusos. Kell neki idő, mire helyreáll az emésztésed, csinálj végig egy probiotikum kúrát
tegnap 09:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
tegnap 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokakat ledöntött a hányós-fosós vírus. Most nem, de volt már, hogy nekem is vízipisztoly volt a picsám. Ezt ki kell bekkelni, meg ahogy írták, ÖNNEK A PROTEXIN KELL!!! Vagy valami hasonlót szedj végig.
tegnap 09:49
 4/4 anonim válasza:

Szia,

Nálam is hasonló a helyzet.

Karácsony előtt kezdődött, családtagoknál hasmenés, hányás rajtuk 3 nap alatt átment.

Nekem gyomorfájás, 1 nap hőemelkedés, refluxos tünetek, a hasfájás van, hogy elmúlik és sokszor napokig érzem. Már nem tudom mit egyek, probiotikumot szedek, voltam hasi ultrahangon, semmi gond szerencsére. Sosem voltam hasfájós, de ez mostmár nagyon furcsa.

tegnap 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!