Mièrt lett menő drogozni? A környéken is menőznek a kristályt fóliázó lecsúszott munkanèlküli,egymást oda-vissza lehúzgáló drogosok. Nem èrzik,hogy igazából saját ès családjuk sorsát is önző módon elrontják?
Figyelt kérdés
Tiktokon,stb kezdenek terjedni ezek a videók ahol a drogot èltetik, miközben aki látja egy drogos èletèt undorodik tőle 90%-ban biztosan.Èn látom a való èletben ezeket az emberi roncsokat.
Igen,èn látom azt aki a családi pótlékot kristályra költötte, ameddig tehette.A nyomort,èhezèst,ès lecsúszott èleteket.
De mègis azt hiszi a legtöbb,hogy nagy èletet èlnek,ès milyen szabadok.Nagy a pofája,főleg ha kattog,vagy lejövős,mert nem tud szerezni.
Szerintem egyáltalán nem szabadság az,hogy legfőbb cèlja egy felnőtt embernek az,hogy rohanjon a telepre a dílerhez,ha szerez pár ezer forintot.
jan. 2. 21:34
1/4 anonim válasza:
Az én időmben a "menő" még mást jelentett.
2/4 anonim válasza:
A tik-takon lehet mag a díler csinálja magának a reklámot.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem mèg az lehet,hogy így igazolják azt,hogy bár belecsúsztak ebbe,de nincs baj,mert ez milyen menő.
tegnapelőtt 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!