Covidos vagy influenzás vagyok már lement a lázam és jövök ki belőle nagyon lassan. De éjjel hangokat ad ki a tüdőm ami eléggé aggaszt meg felébredek hogy köhögnöm kell. Nem tudom mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Voltam tegnap orvosnál, elmondtam ezt neki de nem hallott semmit mikor meghallgatot. Akkor pont nem voltak ezek a hangok. Szedem a köptetőt de egyik nap felszakad valami másik nap semmi. Nem kaptam antibiotikumot pedig direkt rákérdeztem. A röntgent sem tartotta indokoltnak az orvosom. Pedig én örültem volna neki. Nem tudok mit csinálni. 2.ig megint nincs orvos. :(dec. 31. 16:18
1/5 anonim válasza:
Ha vírus, akkor arra teljesen hatástalan lenne az antibiotikum. Vírusra csak immunrendszer, illetve tüneti szerek.
2/5 anonim válasza:
Nem lesz komolyabb bajod 2-áig akkor se, ha mégis bakteriális tüdőgyulladásod van. Pihenj, igyál sokat. A vírus ellen meg a szervezeted a legjobb gyógymód. Csak idő kell neki. Ha valakid el tud menni ügyeletes gyógyszertárba wick vaporub-ért (csak ne te), az segít a légutak tisztításában.
3/5 anonim válasza:
Friss levegőn mozgás , sok narancs tea méz kanalazása . Fűszeres leves bele nyers reszelt fokhagyma .
4/5 A kérdező kommentje:
Ez a hideg nagyon nem tenne most jót. Az összes többi már megvolt. :(
dec. 31. 18:49
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy levegőt kapok.
dec. 31. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!