Ez cluster vagy tenziós fejfájás lehet?
Figyelt kérdés
Neten olvastam pár cikket, de össze vissza írják a dolgokat. Ahogy érzem magamon, ez mind a tenziós mind a clusteres fejfájásra igaz lehet. Tegnap kezdett el fájni a fejem, egész pontosan a homlokom, meg az oldalsó részek. Ma reggelre a fájdalom jobboldalra vonult át. A szemem felett a szemöldökömnél fáj, olykor a szemem is fáj róla, de néha kisugároz oldalra, de még a fülem irányába is. A clusternél írták, hogy rohamszerűen jön az emberre rá, 2 perctől 30 percig is eltarthat. Viszont nekem ez olyan, hogy hirtelen jön, egy szúró vagy sajgó, nem is tudom megkülönböztetni milyen érzés, eltart 2-3 másodpercig, ezután elmúlik, majd néhány perc múlva újra besajog pár másodpercre. Hirtelen mozdulatkor is besajog azonnal. A fájdalom epicentruma minden esetben a szemöldökömnél van. Pár éve volt már ilyen, akkor 1-2 nap alatt elmúlt.ma 16:50
2/2 anonim válasza:
Semiképp sem tensiós, de a clusterre se tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!