Rezidens orvos vagyok és utálom a munkám. Kikészít a közhangulat, ami a kórházon belül van. Itt akarom hagyni, de tartok a jövőtől. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
5 év lenne a szakképzés. 2 hónapja dolgozom itt, és a kollégák már áskálódtak ellenem a főnöknél, aki borzasztó hangulatember, és aznap épp szörnyű passzban volt, szóval hatalmas lecseszést kaptam mindenki előtt - nagyrészt jogtalanul. A főorvosok állandóan egymásra mutogatnak, le van terhelve mindenki, olyan, mintha valami vesztőhelyre járnék be minden nap. Éjjel nem tudok rendesen aludni, reggelente gyomorgörccsel ébredek. 2-3 éven belül családot szeretnénk a vőlegényemmel, de rettegek, hogy addigra nagyon kikészülök. Viszont orvosi végzettséggel szakvizsga nélkül kb. csak kórházban lehet elhelyezkedni, korlátozottak a lehetőségeim. Valakinek van bármi ötlete? Mernétek itt hagyni az egészet?nov. 8. 08:44
11/11 anonim válasza:
Jó sok unintelligens viselkedésű orvos van, az fix. Tapasztalat.
Én azért lennék orvos, ha szeretnék az lenni, hogy maximálisan különbözzek ezektől, és megmutassam, hogy milyen jó szakember, emellett nagyon empatikus és mindig tisztelettudó vagyok a betegekkel.
Ha ezt mind nem érzed magadban, hagyd el a pályát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!