Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan ember aki még soha...

Van olyan ember aki még soha nem ájult el?

Figyelt kérdés
Aki igen, mit tapasztalt, hogy élte meg? Mi miatt ájult el?
tegnapelőtt 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Én még sosem ájultam el.

És nem is vágyom erre.

tegnapelőtt 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Biztos van olyan.Én is csak 1-re emlékszem. A többi, csak olyan majdnem elájulás volt. De mikor elájultam, az tényleg elájulás volt. Fürdőszobában voltam, kicsit rossz volt a gyomrom, túl meleg volt, nem volt elég friss levegő bent. Ájulás előtt még ki tudtam nyitni az ablakot. Elsötétült előttem minden, és nem enlékeztem hogy kerültem le a kőre, a mosdó alá, vagy mellé. Azt hiszem arra tértem magamhoz, hogy fáztam, mert kinyitottam előtte az ablakot. Úgy fél órát feküdhettem ott kb, és azt fedeztem fel,hogy fáj az állam. Kiderült, hogy a mosdó kagylóba ütöttem be, mikor elestem ájuláskor. De érdekes módon akkor nem fájt, és annyira utána sem. Nem éreztem egyáltalán negatív dolognak, mert csak egy fura élménynek, ami előtte még nem ért sosem.
tegnapelőtt 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Pl en 35 eves korom elott. De az is elkerulheto lett volna, ha nem lettem volna dehidratalt.
tegnapelőtt 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Az emberek 90%-a soha nem ájult még el. Nem tudom miért volna ez annyira különleges?
tegnap 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
A 90% azért enyhe túlzás lehet arra nézve, hogy ennyien nem ájultak el. Nővérem is kisiskolás korában gyakran elájult az iskolában, egyszerüen kidőlt a padból. Vagy ünnepségeken, mikor sokáig kellett álni pl tűző napon, akkor is volt hogy elájult. Viszont azóta 1x sem. Egy ember élete azért elég hosszú, hogy soha ne történjen meg vele. Az igaz, hogy nagyon sokan lehetnek akiket ez egyáltalán nem érint, de talán 10%-nál többen lehetnek.
ma 01:34
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Én soha életemben nem ájultam el egyszer sem. Nem tudom, hogy mi olyan érdekes ebben.
ma 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért százalékolnak le itt válaszokat, ha a kérdésre válaszolnak?
ma 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!