Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erős/heves szívdobogás és...

Erős/heves szívdobogás és fejfájás ?

Figyelt kérdés

lassan màr egy hete hogy erosen ver a szivem , még akkor is ha este az ágyban megforgok hirtelen felerosidik es nagyon hevesen ver , ehhez egyebkent tarsul neha fejfajas is , korabban nagyon sokszor volt majdnem hasonlo bajom van egy allando egyebkent szinte csak terhelesre jelentkezo magasabb pulzus es erosebb szivveres de csak ennyi tobbszor voltam kardiologusnal utoljara 2 eve Ultrahang stb monden okes es strasszre fogja ami el is kepzelheto .. de most elegge meg vagyok ilyedve 1 hete tart es nem

tudom

mit csinaljak aludni is nehez vele

valaki otlet ? tipp? koszonom

ma 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is sétálj egy nagyot ebben a szép időben, az biztos jót tesz.

Ha nekem lenne ilyen, vennék be 1 Valerianat, és hétfőn elmennék,az orvoshoz.

ma 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Stressz miatt is lehet. De ha elmész orvoshoz, úgyis elküld laborba, mert előfordulhat az is, hogy esetleg vashiány okozza. Sokszor előfordult, hogy az éjszaka arra keltem, hogy kalapál a szívem, meg kapkodok a levegő után. Sok idő eltelt mire kiderült, hogy vashiányos vagyok.
ma 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!