4 órája melegséget, égő érzést érzek a melkhasomban, mi lehet?
Vérnyomásod milyen?
Kardiológiai kivizsgálásod volt már?
Isten orizz, hogy ne vegyem komolyan, mindennek utana kell jarni. De azert belegondolnek, nem lehetseges-e, hogy stressz, szorongas okozza.
Anyukamnak evtizedek alatt tobb korhazi kivizsgalasa volt, egyszer mentovel, tobbek kozt a szive miatt. Mikor sziviltrahang, 24 oras bigyo, minden mindig negativ volt, az idegeire gyanakodtak. Akkor olyan allapotban volt ( fizikailag ), hogy ki volt irva, antidepresszanst kezdett szedni. Es harom het mulva kezdtek elmulni a tunetei.
Termeszetesen ha mas ok all mogotte, azt komolyan kell venni. Sot, neha a ketto egyszerre van es az idegek raerositenek vagy megteveszto mas tuneteket is produkalnak.
Voltam házi orvosnál, szerencsére tudtak fogadni még ma. Átnézte a leleteimet, csinált ekg-t és nézett vérnyomást, minden jó. Annyiban maradtunk, hogy egy hónapig szedjek reflux gyógyszert meg vitaminokat, aztán meglátjuk. De igen, szóba került nálam is a lelki okok, mert hogy 2,5 éve itthon vagyok terhesség/gyerek miatt -aki ráadásul erősen anyatejes-, és állítólag több anyukát látott már, akik "besokalltak". Érdekes egyébként, én nem érzem ezt magamról. Hát meglátjuk.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!