Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg meg kéne nézetnem?

Tényleg meg kéne nézetnem?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta fejfájós vagyok. 3x futott neki anyám, hogy kivizsgáltat. Sosem találták az okát.

5,5 éve szültem az első gyereket, 3 éves a második.

Ezt csak azért írom, hogy 5,5 éve nem aludtam át az éjszakát.

1 éve dolgozom.

irodai munka 8 órában.

Utána még otthon a tennivalók, gyerekek...

10-11közt alszok el, 6fele kelek. Sokszor elöbb, mert a kicsi 5 fele kel egyszer, mire visszaalszik már nem tudok visszaaludni, mert kelnem kell.

Amióta dolgozok, sokat fáj a fejem. Elötte is fájt, azóta kb dupla annyit.

És ami fura, hogy nem csak a fejem fáj, hanem a szemem is.

Én szinte biztos vagyok abban, hogy a fáradtság miatt.

Egyrészt akkor jelentkezik főként, amikor a kicsi sokat kel.

Másrészt ahogy megy a hét, minél fáradtabb vagyok, annál gyakoribb.

Pl ma itt van péntek, fáj a fejem is, szemem is.

De egy hétfői napon nemigen fájna.

Férjem szent meggyőződése, hogy rossz a szemem, amiatt a fejfájás. Monitort nézek egész nap, rossz lett tőle a szeme.

Ahányszor kimondom, hogy fáj, egybőll jön a szemészettel.

Viszont látok messzire is, jobban pl mint ő. Látok közelre is. Tényleg jónak érzem a látásom.

De már annyiszor mondta, bogarat ültetett a fülembe.

Ti elmennétek így szemészetre?

okt. 18. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elmennék. Mit veszíthetsz? Barátnőmnek felnőtt korában derült csak ki, hogy van egy szembetegsége, amitől gyakran fájt a feje. Mostmár mindig kell horjda a szemüvegét.
okt. 18. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Naná, hogy elmennék szemészetre.

Én is látok rendesen, mégis az egyik szemem gyengébb ( csak -1) szóval nem az az egetverő, de mivel kisebb a teljesítménye, megterheli a másikat és nekem pl attól fájt.

Ha meg nem a szemed akkor is egyszer végre ki kellene járni mitől fáj a fejed, jobb lenne neked is.

okt. 18. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:

leírtam, hogy a nemalvással, fáradtsággal egyenesen arányos a dolog. Szinte biztos vagyok benne, onnan ered a probléma. 3x lettem kivizsgálva, sosem találtak okot rá.

De valóban, vesztenivalóm nincs egy vizsgálattól.

okt. 18. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Vernyomas9d milyen?
okt. 18. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
világ életemben alacsony volt.
okt. 18. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy tényleg a szemeddel van valami, és terhelésre okoz fejfájást, amit az alvás csökkentene.

Mintha tüske lenne a talpadban, de azt hinnéd, a sok gyaloglástól fáj a lábad. Hiszen ha nem gyalogolsz, nem fáj.

okt. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!