Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hormonkezelésnek van hátránya?

Hormonkezelésnek van hátránya?

Figyelt kérdés

beteg vagyok, a rendes gyógyszer már úgynézki nem segít. Az orvosom hormontablettákat írt ki, és állítólag ettől jobban fogok pattanásodni, meg lesznek kiütéseim amikor elmúlnak mikor abbahagyom a terápiát. Ez mellett mire számíthatok még? köszönöm a válaszokat :)

17/f

2010. nov. 4. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hormonkezelés miatt megzavarodhat minden, én pl harminc kilót híztam hormonoktól..pajzsmirigyalulműködésem lett stb..
2010. nov. 4. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerinted? Ha azt veszed figyelembe, hogy mindent a hormonális rendszer irányít? Van hátránya, minden betegségnél az előny-hátrány kockázatot kell mérlegelni.
2010. nov. 4. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Egészséges emberen mindenféle hormonkezelés ront. Beteg emberen viszont segít. Hallgass az orvosodra. Ha meg nem bízol benne, keress olyat, akiben meg tudsz bízni.

Hidd el, sokkal többet tudnak ők, mint ezen az oldalon bárki... Itt nincsenek orvosok, mindenki hall valamit valakitől, aki szintén hallotta valakitől. Ráadásul nem tudják, milyen problémád van, nem vizsgáltak meg. (Persze ha tudnák, mi bajod, az sem javítana a helyzeten, mert mint említettem, senki nem orvos.)

2010. nov. 4. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban sok mindent felboríthat a hormonkezelés.Lehet,hogy csak évek múlva,de valami mellékhatása tutira előjön(amit nem is kötnél hozzá)A nemi vágy csökkenésén túl a legkülönbözőbb-akár maradandó!-bőrproblémákon át az érzelmi világod változásáig több mindent előidézhet.Nyilván valamiért ezt javasolja az orvosod,de ha lenne mégis más alternatíva,percet se gondolkodj azt választani.
2010. nov. 4. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:

HA az orvosod felírta akkor valószínű ez a legjobb kezelés.Ha nem bízol meg benne menj el másik dokihoz is.

Ezt a kérdést a dokidnak is feltehetted volna!

2010. nov. 4. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy nálad mi a baj és, hogy milyen hormont írtak fel. Én Andriolt szedtem. Tiszta ragya lett az arcom, pár kilót híztam, kicsit agresszívabb és kanosabb voltam és jobban izzadtam, néha ingadozott a hangulatom. De ma már minden rendben és a pattanások is visszahúzódtak! :)
2010. nov. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!