Miért kezdett el szúrni a vérvétel helye vérvétel után több mint három nappal, ha eddig egyáltalán nem fájt, be se kékült?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam vérvételen. Rengetegszer volt már vérvételem, mindig csak akkor van egy kis fájdalom, amikor beszúrják a tűt, utána már semmi.
Most viszont beszúrta a nő, és közben is fájt folyamatosan. Szóltam is, hogy fáj, mert annyira meglepődtem, hiszen nem szokott fájni. Azt mondta, hogy biztos nem ittam eleget....
Nah mindegy. Azt hittem bekékül majd, de semmi, és nem is fájt utána. Erre most több mint három nappal később újra szúrni kezdett a helye, elsősorban, ha emelek akkor, de azon kívül is van, hogy az egész karomba kisugározva szúr, sajog. Most ez mi?? Járt már valaki így?
Van egy egy éves lányom, akit még sokszor kell emelnem, és kellemetlen így.
Illetve érdekel, hogy mitől lehetett a folyamatos szúró érzés vérvétel közben?
#vérvétel #Szúr a helye
okt. 8. 07:05
1/1 anonim válasza:
Van olyan, hogy begyullad a véna, ahol szúrták. Jegeld és ha nem múlik, akkor kend be Phenylbutazon kenőccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!