Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pár napja voltam kardiológusná...

Pár napja voltam kardiológusnál. A panaszom mellkasi nyomás, fura diszkomfort érzés a mellkasban. Ultrahang, 24 órás megfigyelés /holter/. Minden leletek negatív lett. Viszont, ez a probléma nem múlt el. Mi lehet az oka??

Figyelt kérdés

okt. 5. 08:03
 1/9 A kérdező kommentje:
*minden lelet.
okt. 5. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor nem szív probléma.

Tovább kellene keresni az okokat.

Háziorvossal kellene megbeszélni merre tovább. Ne hagyd abba az utána járást ha továbbra is bajod van.

okt. 5. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szorongás és stressz miatt is lehet.

Korod?

okt. 5. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szió nekem ugyan ez a helyzet ..

Kardiólógia nekem is kizártá hogy szív eredetü lenne nekem is volt minden vizsgálat plusz coronária ct is.

Voltam gyomor tükrözésem refluxot találtak szedem rá a gyógyszert így sem jobb.. reumatologiara kuldtek meg szerdán megyek oda.

okt. 5. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazán kedvesek vagytok. Vezető beosztásban dolgoztam 16 évig. Váltottam. Viszont, a stressz állandó volt ebben az időszakban. Ennek már 4 éve. Lehet, hogy az okozott kihatást akár még a mai napig is?
okt. 5. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mozgásszervi panasz is reumatológiára menj el. Hogy vagy ?
okt. 5. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, a reumatológiát ajánlották.
okt. 5. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyomor eredetű is lehet.Én pl refluxos vagyok és ha nem kezelem megfelelően,..élet durva mellkasi panaszokat tud okozni. Jobbulást kívánok.
okt. 6. 08:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak is.
okt. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!