Székelési inger borzasztó fájdalommal, görccsel jár. IBS lehet?
Gyerekkoromban is sokszor tapasztaltam, hogy szinte a semmiből elkezdek görcsölni (megjegyzem, sosem szoktam, még menzesz alatt sem) és rohannom kell wcre. Én azt hittem, hogy ez a normális, de mióta párom lett és mondtam neki egyszer, az volt a válasza, hogy neki nem jár ilyen kellemetlenséggel.
Már azelőtt is hallottam az IBS-ről, de akkor jutott eszembe, hogy talán nekem is az lehet, és miután elolvastam a tüneteket, rájöttem, hogy nagy eséllyel nekem is az van.
Igazából együtt tudok vele élni és nem is mindennap jelentkezik, csak heti párszor, max 1-2 percig tart, szóval elviselem, sok embernek ennél nagyobb baja is van.
A kérdésem csak az volna, hogy aki ilyen gonddal él együtt, annak az IBS betegségként, vagy tünetként jelentkezett? Meg lehet szüntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!