Ezzel el kellene mennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Emésztési problémáim vannak az utóbbi 2 hétben körülbelül.
Fájdalmam nincs, se semmi extra. Egyszer ment a hasam 7-8 nappal ezelőtt reggel 3x, akkor vettem be Bolus adstringenst 3 szemet, aztán abba is hagytam mert azóta hasmenésem nincsen, viszont keveset tudok székelni. Szélgörcseim vannak és morognak a beleim sokszor hangosan, meg érzem hogy nagyon kéne pukiznom de nem jön ki.
Van ötletetek mi lehet?
Sokat stresszeltem mostanság meg nagyon keveset is eszek-iszok sajnos.
Ezelőtt viszonylag azért jó volt az étvágyam de a munka miatt most sokat kellett utaznom konferenciákra és volt hogy 4-5 napig szinte semmit nem ettem. Azóta is nagyon keveset eszek sajnos.
szept. 11. 15:13
1/5 anonim válasza:
Nem eszel, jelez a szervezeted.
Minek kéne orvos?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Hogy megnézze egy gasztrós nincs-e valami betegség vagy bármi a háttérben.
szept. 11. 15:22
3/5 anonim válasza:
Rendesen kell enni, ennyi. A gasztrós orvosnak egyetlen eszköze van, a béltükrözés. Nem hinném, hogy azt akarnád.
4/5 anonim válasza:
Ibs, sibo meg ezer más dolog is lehet. Dokihoz elmenni ingyen van. Menj
5/5 A kérdező kommentje:
Sibo meg ibs is fájdalommal jár. Ha jól tudom a sibo kifejezetten erős fájdalommal. Nekem nincsen ilyen, le is írtam.
szept. 11. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!