Van most valami járvány?
Figyelt kérdés
Úgy értem országosan. Nálunk melóhelyen sok a beteg, hasonló tünetekkel. Közülünk egy valakit teszteltek, ő covidos. Nekem két hete jelentkeztek a tüneteim, és azóta alig jobb. Túl vagyok már az antibiotikum kúrán is. Torokfájás, rekedség, és nagyon durva köhögés. Nyilván valamennyit már javult, de még mindig nem vagyok jól. Másnak is van most hadonló? Köszönöm.szept. 8. 12:00
1/4 anonim válasza:
Most úgy tudom a szamárköhögés van. De lehet hogy tévedek.
2/4 anonim válasza:
A védő nő engem is felvilágosított a szamárköhögéssel kapcsolatban ,és mondta hogy most a jelen helyzetben Magyarországon is jelen van sajnos . De valószínű van valamilyen másfajta járvány is , pár nappal ezelőtt lázas voltam , fájt a tokrom, szédültem és nem kaptam levegőt.
3/4 anonim válasza:
Ezért ajánlja mindenkinek az injekciót , amit a házi orvos ír fel és adnak be szamárköhögés ellen. Kisbabákra sajnos halálos .. A védő nő közölte is velem hogy amint megszülök, a hozzam tartozókat és a babával érintkezőkkel ezt tudassam.
4/4 anonim válasza:
Mindig van valamilyen járvány, ha nem vetted volna észre kb. nincs olyan időszak, mikor valahol valaki ne lenne beteg egy csapaton belül :D Nálunk is vannak ilyen taknyos-köhögősök, egy részüknél az allergia miatt (parlagfűszezon), többieknél gondolom baci vagy vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!