Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó kedvetlenség, fáradság...

Állandó kedvetlenség, fáradság napi 7-8 óra alvással és 2 kávéval is?

Figyelt kérdés
Mitől lehet? Pedig mozgok is, vagyok a levegőn, orvos szerint is rendben vagyok de állandóan levertnek érzem magam mégis, és legszívesebben egésznap feküdnék és nézném a netet.

szept. 7. 18:41
 1/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
szept. 7. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
+fáraDTság
szept. 7. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

"Orvos szerint rendben vagyok"

Orvosod nézett vérképet, benne például D vitamin és vas szintet? Vagy miket nézett, miket vizsgált?

Nő vagy? Mert akkor hormonális probléma is lehet, például pajzsmirigy gond. Endokrinológushoz kell menni egy részletes hormonális vérvételre. Nem elég, amit háziorvos tud kérni. (Endokrinológus tud kérni TSH, T3, T4, ATPO, reverz T3 stb. értékeket)

Étkezésed milyen minőségű?

Alvásod jó minőségű? Megfelelő a párnád, matricod, a hőmérséklet éjszaka? Alvás előtt 1-2 órával még képernyőt nézel?

Nem ért mostanában erős stressz?

Mennyit sportolsz pontosan hetente, hány alkalmat?

szept. 7. 19:25
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
Mellékvese kifáradás. Életmód- és étrendváltás lesz szükséges, ha nem akarsz néhány jóképű autoimmun betegséggel randizni.
szept. 7. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Mellékvese kimerülés. Pajzsmirigy betegség.

Cukorbetegség is lehet.

Vagy túl sok a koffein. Próbáld meg, hogy napi 1 kávét iszol pár hétig.

szept. 7. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl korán kelsz.
szept. 9. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!