Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem lehetett megállapíta...

Miért nem lehetett megállapítani, hogy mi történt velem?

Figyelt kérdés

Sok mindenkinek mondtam el, hogy mi történt velem, de itt még nem.

Nem dohanyoztam, és nem ittam alkoholt sem-ez most is érvényben van nálam-.

Munka után rendszeresen járok futni vagy ha az idő engedi kerékpározni.

Nem gyanakodtam semmire, amikor a történtek előtt egy hónappal levertnek éreztem magam, és 38.2 volt a testhőmérsékletem. Az orvosom szerint influenzás voltam.

A tünetek elmúltak, és úgy tűnt, hogy minden rendben van.

Egy vasárnap este a párommal este tíz körül tértünk aludni. Másnap hajnalban égő és erősen fájdalmas érzésre ébredtem, amit az ellenségemnek sem kívánok.

Égési sérülések voltak a jobb karomon és a mellkasonon, valamint az ágyneműm is megégett.

A párom azt gondolta ijedtében, hogy lakástűz áldozata vagyok, de konvektorral fűtünk télen, kalyhanak semmi keresni valója.

Csak rajtam és a oizsamán valamint az agyneműmön voltak serülések, minden más érintetlen volt.

Azonnal mentőt kellett hívni, a sürgősségire vittek, ahol tényleg megállapították, hogy másodfokú égési sérülésem vannak. Soha nem éreztem még akkora fájdalmat.

Megmondtam, hogy nem voltam gyújtóforrás közelében, és nem is dohányzik senki sem.

Tapasztalt orvosok voltak, én voltam az első páciens, akivel ilyen előfordult-közölték csodálkozva.

A sérülésem egy hónap alatt indultak gyógyulásnak.

Nagyon bánt, hogy az okot nem derítették ki. Elvesztettem a hitet a magyar egészségügyben örökre....

Mégis mi lehet a kiváltó oka annak, hogy megégtem a semmitől?

Tíz évvel ezelőtt történt, azóta félünk, hogy megint előjön, és halálos lesz.

szept. 2. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Másodfokú égési sérülés spontán nem tud keletkezni.
szept. 2. 12:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de ha velem ennyire abszurd és lehetetlen dolog történt volna biztos továbbmegyek másik orvosokhoz. 10 év távlatából honnan tudja bárki is mi történt?
szept. 2. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi köze az egészségügynek az okokhoz? Baleseti helyszínelő többet tudott volna mondani, az orvos dolga a diagnózis és a kezelés. Biológia annyi van az eseted okaiban, hogy miért csak te és a közvetlen környezeted égett meg, erre van magyarázat, viszont külső forrás nélkül nem keletkezik tűz. Lehet, csak nem emlékszel rá, hogy nem sikerült normálisan eloltani füstölőt, illatgyertyát, akármit.
szept. 2. 13:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Izzott benned a vágy...

Szerintem meg álmodtad vagy rossz kategóriában vagy...

Olyan nincs, hogy égési sérülésed lett volna a semmitől. Max valami kiütésed amit elkapartál talán de, hogy megégjen bármid ilyen nincs.

Vagy a párod felakart gyújtani álmodban...

szept. 2. 13:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Az orvosoknak az a dolga hogy megtegyenek mindent hogy jobban legyél.Nem az okot kideríteni,hanem gyógyítani.

Amúgy én is arra tippelek hogy a párod akart felgyújtani.Vagy neked nincs esetleg tűz gyújtási mániád?Akár eltemetve benned nagyon mélyen.

szept. 2. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nagyon egyedi eset: ongyulladas. Olvass utana. Ez mar szinte ezoteria kategoria. Ott tedd del a kerdest! Szerencses vagy! Bele szoktak halni! Csak az ember eg el......szenne szinte, semmi Mas! Nem tudjak megmagyarazni!!!
szept. 3. 06:52
 7/15 anonim ***** válasza:

6

"Csak rajtam és a pizsamán valamint az ágyneműmön voltak serülések, minden más érintetlen volt."

szept. 3. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
#6 Azt, hogy miért csak az ember és közvetlen környezete ég, az meg van magyarázva, és a legtöbb esetben bebizonyosodott, hogy csak el akarták adni ezotériának, ügyesen kihagyva olyan apró részleteket, hogy pl. volt a szobában gyertya.
szept. 3. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! Pontosan! Spontan ongyulladas! Tobb teoria,elkepzeles letezik.....foglalkoznak vele, de hiteles, tudomanyos magyarazat eddig meg nincs.
szept. 4. 06:04
 10/15 A kérdező kommentje:

Ilyenről még nem hallottam. Pontosan mi lenne ez?

szept. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!