Mikor lesz már vége a dögmelegnek ?
Figyelt kérdés
1 hónapja hőségriadó van lassan.aug. 26. 17:18
11/24 anonim válasza:
Nálunk jó idő volt ma. Rossz helyen laksz :)
12/24 Gál Gábor 2024 válasza:
Valamikor szeptember-október során. Várhatóan mediterrán éghajlatunk lesz itt két évszakkal, ehhez kell alkalmazkodnunk.
13/24 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem fagy végig .
Szeretek öltözködni, jók voltak azok a -15 fokos telek, 2 hétig hullott a hó, stb..
aug. 26. 20:35
14/24 anonim válasza:
Én is olyan szinten GYŰLÖLÖM ezt a mocskos nyarat, hogy ti azt nen tudjátok elképzelni !!!
15/24 A kérdező kommentje:
Semmi nem esik jól.
Melóktól is estem el miatta, mert mondtam amit amíg 26 fok volt a nyár, hogy "ilyen melegbe biztos nem".
Mamám kiült napozni, meghalt, haver szintén nem ment el dolgozni szabadba betont kalapál, munkanélküli lett.
Voltunk Balatonon mint a húgy olyan meleg az is.
Mindenre alkalmatlan.
Várom az őszt hogy dolgozhassak, legyen pénzem, mert Én is kint dolgozom.
aug. 27. 10:17
16/24 A kérdező kommentje:
*amit addig nem.
aug. 27. 10:18
17/24 anonim válasza:
Nem leszek optimista , az utóbbi 3-5 évben a nyár 6 hónap május közepétől októberig 30 fokkokkal. Ez nem természetes hogy idén jún elején már 25 fokos reggelek voltak zsinórban , az eddigi hideg vihar enyhülés pár napos frontjai idén kimaradtak , nyugaton rekedtek vagy Sopron után kihúzott északra ...
18/24 anonim válasza:
Ezzel kell számolni - Magyarországon gyakorlatilag már most két évszakra redukálódik az éghajlat: van egy forró száraz nyár (minimum öt hónap) és hűvös, csapadékos, néha hideg... "ősz".
Talán egy-két hét tél. Ennyi.
19/24 anonim válasza:
Szavakat nem találok , annyira , de annyira RÜHELLEM !!!
20/24 A kérdező kommentje:
Én is megint meghosszabbították a riadót
aug. 29. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!