Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet "láthatatlanná"...

Hogyan lehet "láthatatlanná" tenni az izzadságot?

Figyelt kérdés
Az izzadságot megállítani nyilvánvalóan nem lehet, csak mérsékelni, pl dezodorral. De mit lehet tenni azért, hogy ne látszódjon a ruhán az a kevés se? Nyilván olyan ruhákról (konkrét esetben pólókról) van szó, ami izzadós. Nagyon szeretem őket, jól néznek ki, kényelmesek, csak emiatt nem hordom őket, csak állnak a szekrényben. Láttam ilyen videókat, hogy tisztasági betét ragasztanak a hónaljukba az emberek, és hogy az akkor felszívja. Ez tényleg működhet? Vagy valami más ötlet? Akár amit láttatok, akár ami már kipróbált és bevált.

#praktika #izzadás #izzadás csökkentés #izzadás eltüntetés
aug. 25. 10:58
 1/4 qborka ***** válasza:

A DMben vettem korábban direkt ilyenre gyártott "betétet" Szerintem jó,bár én nem nagyon izzadok,csak bizonyos műszálas cuccokhoz vettem.

Szerintem a dezodoroknál keresd,ha még kapható egyáltalán.

aug. 25. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

1. a dezodor nem állítja meg az izzadást egyáltalán, az a szagot okozó bacilusokat öli meg. Az izzadásgátló az, ami segít abban, hogy ne vagy csak kevesebbet izzadj. Egy helyen vannak, szóval érdemes elolvasni, hogy melyiket használod, mert lehet, hogy dezodort használsz (anti-perspirant angolul, ha angolul van a csomagolás esetleg és antitranspirant, ha németül)

2. Vegyél fel alá egy trikót, ami felszívja az izzadságot.

3. [link] Tudsz ilyet venni, vagy pedig magadnak készíteni, ha technika órán megtanultál varrni. Ha magadnak akarod csinálni, akkor nézz utána, hogy a mosi betéteket hogyan szokták felépíteni, és kb ugyanazt le tudod másolni, csak nem betét formában. Általában pamut felső, nedvszívó réteg középen és egy nedvzáró réteg alul. Bár szerintem, ha csak nem krónikusan izzadsz, akkor nem kell a nedvzáró.

4. Legközelebb jobban nézd meg, hogy milyen anyagot és színt veszel, hogy ne dobd ki a pénzed trutyira.

aug. 25. 13:05
 3/4 qborka ***** válasza:

Igen,az ruházat anyagösszetétele nagyon fontos, bár kihívás normális textileket megfizethető áron találni.

Az a szilikon pántos nekem nem szimpi.

Ezt a ruhára kell ragasztani, nekem bevált.

[link]

aug. 25. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as, 2-es vagyok. Nekem azért tetszik a pántos mert újrahasználható és ezekkel a ragasztós verziókkal azt tapasztaltam, hogyha vékonyabb a póló anyaga, akkor nagyon látszik, hogy oda van valami ragasztva, mert más az esése ott az anyagnak. De persze kinek mi tetszik jobban. Nekem olyasmi van, mint a képen csak nem szilikonos pánttal, hanem olyasmivel, mint egy melltartó pánt és jól elvagyok vele.
aug. 25. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!