Mi bajom lehet? Lassan már felkelni is alig tudok?
Kb. 1 hete kezdődött.
Eleinte hajnal 4 körül tudtam elaludni, majd 3, most már egyre jobb, 1-2 óra körül el tudok aludni.
Viszont ami fura, hogy iszonyú mélyen alszom ami sosem volt jellemző, egyetlen egyszer sem ébredek meg, pedig hajnalban a szüleim itt készülődnek az ajtóm előtt, és a kiskutyám is velem van a szobában.
9 óra körül szoktam ébredni, de rosszul vagyok, fáj mindenem, szédülök, és nagyon álmos vagyok.
Felkelek, mert a kutyám ki kell vinni, gyorsan megcsinálom a házimunkát, reggelizek, aztán le kell feküdnöm mert nem tudok ébren maradni.
A fejem egy hete fáj. Egész nap tudnék aludni. Néha szó szerint erőszakkal kell nyitvatartani a szemeim. Fizikai erőm elszállt, 10-12 lépcsőfok és a szívem kiugrik, megfulladok.
A legnagyobb hőségben nem voltam ilyen rosszul.
Folyton édességet ennék, ami szintén nem volt jellemző.
Terhes biztosan nem vagyok.
(Nem tudom annak lehet-e köze hozzá, de pár hónapja zártam le egy borzalmas bántalmazó kapcsolatot.)
"Eleinte hajnal 4 körül tudtam elaludni"
Vajon miért?
Ez lehet az idegkimerüléstől kezdve a vérszegénységig bármi. Az is lehet, hogy valami komolyabb vírus.
Szóval orvos!
Igazából 9 körül is csak azért ébredek, mert pisilni kell.
Lehet ez az állandó alvás amiatt, hogy másfél évig nem hagytak aludni?
Vagy depresszió, ami egyébként is valószínű.
2022-ben anyám elkezdett Xanaxot adni, hogy szedjem. De nem szedtem, csak néha össze-vissza. Volt, hogy egyszerre 5 mg-ot.
Pár hete azt mondta szedjem rendesen és akkor jobban leszek.
Napi 2 x szedek 0.25 mg-ot.
Ez okozhatja a kimerültséget, álmosságot?
2022-ben miért kezdtél el szedni egy ilyen viszonylag veszélyes gyógyszert? Pánikbeteg vagy?
S nem is neked írták fel, hanem az anyukádét szeded? Rossz ötlet!
Hajnal 3-kor aludtam el, 10-kor ébredtem.
Most alig tudom nyitva tartani a szemeim, semmi erőm. Aludni akarok. És őszintén, soha többet felkelni.
Ha azt érzed, véget akarsz vetni az életednek azonnal keress fel valakit, akiben megbízol, vagy hívd a linken található Lelki-Segély, stb. telefonszámokat.: [link]
Nem vagy egyedül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!