Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Álmodhattam ilyet különösebb...

Álmodhattam ilyet különösebb ok nélkül vagy volt valami bajom éjszaka?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy bedrogoztak és totàl kába és meglassult voltam, reggel dolgozni kellett volna mennem, de telefonáltam a munkahelyemre, hogy nem tudok bemenni. Majd elindultam haza és találkoztam anyukámmal, aki hirtelen eltűnt én meg egyre rosszabbul lettem, iszonyúan zsibbadt a szám és már alig voltam magamnál. Bementem egy boltba és próbáltam szólni valakinek, hogy hívjon mentőt de nem tudtam beszélni, se mozogni már és nagyon zsibbadt a szám továbbra is majd erre riadtam fel és kicsit pánikolva is ébredtem. Nem tudtam eldönteni félálomban, hogy a valóságban is volt-e erős szájzsibbadás vagy csak az álmomban. De ha fizikai tünetek jelennek meg álmomban az általában azért szokott lenni, mert a valóságban is jelen van, pl ha hányingerem van vagy fáj valamim úgy kelek fel, hogy a valóságban is jelen van az adott tünet. És ez a zsibbadás és magatehetetlen állapot nagyon megijesztett. Amikor felkeltem rendesen akkor nem volt semmi bajom, de olyan nyomasztó volt az egész álom, ha eszembejut mintha zsibbadna a kezem meg az arcom, de szerintem csak bebeszélem.

25/L

aug. 20. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak egy álom volt.

"De ha fizikai tünetek jelennek meg álmomban az általában azért szokott lenni, mert a valóságban is jelen van"

Nem. Az ilyen éppen, hogy rendkívül ritka. Van rá példa, de ritka. Attól, hogy álmodban érzel valamit, nem biztos pont a valós állapotodra. Sőt... Erre nem szabad adni. Majd ha éber állapotban is hasonlót érzel, akkor kezdhetsz aggódni.

"És ez a zsibbadás és magatehetetlen állapot nagyon megijesztett"

Nyilván, mivel nem vagy ilyenhez hozzászokva, és nem tudtad mi következik, pánikot keltett. Van ilyen.

Nekem például sokszor van alvási bénulásom. Na az tényleg magatehetetlen állapot, ráadásul már tudatomnál is vagyok, szóval sokkal rosszabb tud lenni, mint egy lidérces álom. Nem kell ezen stresszelni. Ha nem parázol rá, akkor többször nem is lesz, ha meg igen, akkor tudd, hogy ez nem jelent semmi rosszat a valós egészségügyi állapotodat illetően.

aug. 20. 08:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Én gyakran szoktam az álmodni, h én ütöm ki magam, pedig életemben csak egyszer kétszer csináltam.

Ha fizikai tünete nincs, akkor semmi baj.

aug. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!