Mennyi fülzsír termelődik általában?
Figyelt kérdés
Egyáltalán tisztítjátok a fületek belsejét?aug. 13. 23:18
2/11 anonim válasza:
Annyi, amennyi természetes körülmények között ahhoz elég, hogy a rovarok a fülszőrzeteden keresztül ne csócsálják át magukat a dobhártyádig!
3/11 anonim válasza:
Kultúremberek minimum 1-2 hetente tisztítják a fülüket.
4/11 anonim válasza:
Én sosem tisztítom a fülem belsejét, utána olvastam, elvileg nem is kell, hogyha egyébként ez nem okoz kellemetlen tüneteket. Én sosem tapasztaltam semmilyen problémát ezzel kapcsolatban, úgyhogy nem is csinálok vele semmit.
5/11 anonim válasza:
#4 írta:
"Én sosem tisztítom a fülem belsejét, utána olvastam, elvileg nem is kell..."
Válasz:
Majd ha kopogni fog a dobhártyádon a száraz fülzsírgalacsin, akkor nekünk ne gyere ide panaszkodni!
6/11 anonim válasza:
Nem ajánlott tisztítani. Nem egy fül orr gégész mondta nekem.
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok, több, mint húsz éve jól megvagyok így, de nyilván amint kellemetlen tüneteim lesznek, megváltoztatom a szokásaim :))
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Ja persze, azoknak természetesen nem kell, akiknek a szerelme rendszeresen kinyalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!