Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Olyan mintha folyton agyködöm...

Olyan mintha folyton agyködöm lenne, mintha nem tudnék koncentrálni, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1 hete elmentem a szigetre bulizni, rosszul lettem és azóta nagyon furcsán érzem magamat. Olyan érzésem van mintha állandóan valamilyem agyi köd lenne a fejemben, mintha nem tudnék koncentrálni, szöveget értelmezni és egy kicsikét olyan mintha részeg lennék vagy be lennék állva és bennem van egy ilyen félelem hogy olyan mintha nem lenne ugyanolyan a gondolatjárásom és az agyi kapacitásom megcsappant volna (nehezebben mennek a dolgok)

És utána néztem a neten és azt mondták hogy lehetséges hogy “depersonalization/derealization”-al van dolgom.

De nem is ez a lényeleg, ezt csak azért mondtam hátha valaki, akit diagnosztizáltak ezzel és ráismert a tünetekre esetleg meg tudja mondani hogy nekem is lehet-e hogy ilyenem van

És az igazi kérdés, hogy van valakinek bármilyen tippje hogy mit kéne csinálnom, esetleg ha nektek volt hasonló mitől múlt el. Nagyon meg vagyok ijedve hogy nem fog elmúlni ez az állapot

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!!

#Mentálisan megváltozni
aug. 13. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Drogoztal?
aug. 13. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvos?
aug. 13. 23:50
 3/4 anonim válasza:
Tanulság: Nem kell a Szigetre menni, úgy a pénzed és az egészséged is megmarad.
aug. 14. 07:44
 4/4 anonim válasza:
Hasonlóan éreztem magam a 170es vérnyomásommal. Szerintem mérd meg te is.
aug. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!