Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyakori fáradtság, energiahián...

Gyakori fáradtság, energiahiány okai mik lehetnek? Bármikor képes vagyok órákig aludni, feküdni, miért?

Figyelt kérdés

aug. 11. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a háziorvoshoz kivizsgálásra.

Nem vagyok orvos, de először pajzsmirigy alulműködésre gondolnék. Nekem attól voltak hasonló gondjaim.

aug. 11. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vashiány?
aug. 11. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem válaszolókkal. Nézesd meg a vérképed, hátha abból kiderül valami. Ha nem találnak semmit, legalább azt tudni fogod, hogy más vonalon kell elindulnod.

Általánosságban a fáradékonyságnak ezer oka lehet, a táplálkozástól a hormonjaidon keresztül a mentális teherig bármi. Önmagában elég megfoghatatlan tünet, úgyhogy jobb, ha segít benne egy-két orvos, hogy szűkíteni lehessen a kört.

aug. 11. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:

10 éve pajzsmirigy-alulműködésem van és be van állítva a gyógyszerem, rendszeresen ellenőrzik.

De azért köszönöm a tippeket.

aug. 11. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mellekvesekifaradas
aug. 12. 01:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Vashiány, vérszegénység esetleg mindkettő? Nálam sajnos ezek vannak,ugyanezekkel a tünetekkel.
aug. 12. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os, szerintem a vasamat nem nézték legutóbb sem.
aug. 12. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok. Az is lehet hogy csak ez a nagy meleg viseli meg a szervezeted. De azért egy vérkép nem árt.
aug. 12. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Kezdődő depresszió?
aug. 14. 15:21
 10/11 A kérdező kommentje:
9: azt sem tartom kizártnak, de ilyet még nem diagnosztizáltak nálam.
aug. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!