Gyakori fáradtság, energiahiány okai mik lehetnek? Bármikor képes vagyok órákig aludni, feküdni, miért?
Figyelt kérdés
aug. 11. 19:38
1/11 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz kivizsgálásra.
Nem vagyok orvos, de először pajzsmirigy alulműködésre gondolnék. Nekem attól voltak hasonló gondjaim.
3/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Nézesd meg a vérképed, hátha abból kiderül valami. Ha nem találnak semmit, legalább azt tudni fogod, hogy más vonalon kell elindulnod.
Általánosságban a fáradékonyságnak ezer oka lehet, a táplálkozástól a hormonjaidon keresztül a mentális teherig bármi. Önmagában elég megfoghatatlan tünet, úgyhogy jobb, ha segít benne egy-két orvos, hogy szűkíteni lehessen a kört.
4/11 A kérdező kommentje:
10 éve pajzsmirigy-alulműködésem van és be van állítva a gyógyszerem, rendszeresen ellenőrzik.
De azért köszönöm a tippeket.
aug. 11. 23:03
6/11 anonim válasza:
Vashiány, vérszegénység esetleg mindkettő? Nálam sajnos ezek vannak,ugyanezekkel a tünetekkel.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os, szerintem a vasamat nem nézték legutóbb sem.
aug. 12. 16:33
8/11 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok. Az is lehet hogy csak ez a nagy meleg viseli meg a szervezeted. De azért egy vérkép nem árt.
10/11 A kérdező kommentje:
9: azt sem tartom kizártnak, de ilyet még nem diagnosztizáltak nálam.
aug. 14. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!