Más is szédül ebben a nagy melegben? (Akár kint tartozkodik, akár bent a házban.) Kérlek hogy részletes válaszokat írjatok.
Figyelt kérdés
aug. 11. 00:35
2/7 anonim válasza:
Persze, normális, ezekhez a szélsőséges időkhöz nincs szokva a testünk, megviseli.
Rokonomon máshogy jön ki, irgalmatlanul fáj a foga szegénynek, az ínye nagyon durván begyulladt Tőle.
Én is csak este fele megyek ki dolgokért pont a hőség miatt, édesanyám is mondogatja, hogy nem szabad a legnagyobb melegben.
3/7 anonim válasza:
Igen. Nagyon sokan jönnek most ilyen panasszal. Ez valószínűleg enyhe hőkimerülés. Igyál sok VIZET és egyél sós dolgokat, hogy ezt megelőzd.
4/7 anonim válasza:
Szia! Nálam csak kóválygás van nem az a forgó szédülés, de nem egyszer volt, hogy majdnem elájultam annyira elhagyott az erőm mert leesett a vérnyomásom. Soha nem bírtam ezt a nagy meleget, sok folyadékot iszok, hűtöm magam ezekkel próbálom kibírni. Lehetne már ősz végre.
5/7 A kérdező kommentje:
3-as kérdező, hol jönnek ilyen panasszal?
aug. 11. 16:42
6/7 A kérdező kommentje:
*válaszoló. A kérdező szó elírás volt.
aug. 11. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!