Második napja van erős fejfájásom másnak volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán fáj a fejem, ha fáj is akkor algopyrin mindig elmulasztja. Tegnap 2 szem után múlt el nagy nehezen, de még hányinger ellen is be kellett vennem gyógyszert, mert már hányingerem is volt. Ma még rosszabb a helyzet. Szinte a szemem is fáj, tarkómnál is, mindenhol, szédülök, hányingerem van. Vérnyomásom jó, 127/73/70, lázam nincs. Kicsit megvagyok fázva, gondolom lehet annak is köze hozzá.#Fejfájás, hányinger, algopyrin,
aug. 7. 15:07
1/3 A kérdező kommentje:
És egész nap fekszek szinte, nem tudok semmit csinálni, pedig a héten vagyok szabadságon nagytakarítást akartam csinálni, erre még főzni se főztem.
aug. 7. 15:09
2/3 anonim válasza:
A meleg időjárás miatt is lehet. Nekem idén nyáron többször volt görcsös fejfájásom, hányingerrel. Előtte nem.
Jön a kánikula.
3/3 A kérdező kommentje:
Közben nagyon megfájdult a torkom és azt mondta a doki, hogy tüszős mandulagyulladásom van, írt antibiotikumot. Azóta jobb már.
aug. 11. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!