Mi az oka annak, hogy a férfiak általában több időt töltenek a wcn nagydolog végzésekor?
Figyelt kérdés
2024. júl. 31. 12:49
1/15 anonim válasza:
Szeretnek egy kicsit egyedül lenni.
Nem paráznak attól, hogy leülnek a WC-re, és minden létező betegséget összeszednek.
Stb.
2/15 anonim válasza:
Mert ott van kis nyugtuk az idegesítő feleségüktől. Sokan mondják ezt.
3/15 anonim válasza:
Mert amíg ott ücsörögnek - a sz*rásra hivatkozva - , a feleségük elmosogat, kiporszívózik, kiviszi a szemetet és kitereget. Esetleg 3 napra előre megfőz.
És nekik addig nem kell csinálni semmit. Lesz*rják. Szó szerint és képletesen is.
4/15 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mi jó van abban, hogy 1 órát ülnek a szarszagú budiban, undorító szokás. Aki a felesége vagy a gyerekei elől bújik el oda, az egy igazi lúzer, a feleségtől el lehet válni, a gyerekeket meg ő vállalta, foglalkozzon is velük, ne mindig anyukára sózza őket.
5/15 retektorta válasza:
Én pl. akkor szoktam olyan embert felhívni, akivel nem akarok beszélni, de muszáj. Vagy neten sakkozom.
6/15 anonim válasza:
A férfiak rengeteget esznek így hát rengeteget szarnak is...
7/15 anonim válasza:
"A férfiak rengeteget esznek így hát rengeteget szarnak is..."
Valamit valamiért! :)
8/15 anonim válasza:
A fiú tesóm, aki egy tök normális, kulturált, olvasott, művelt, blabla mérnökember és tök jóban van a feleségével és a gyerekeivel, maximálisan részt vesz a házimunkában, na ő is ezt csinálja. Beül a wc-be és olvas. Fene a gusztusát. :)
9/15 anonim válasza:
Férfi vagyok és én is képes vagyok olykor 15-20 percig ülni a wcn. Nincs szorulásom, csak valami oknál fogva szeretek bent ülni és közben facebookozni. Nem menekülök senki és semmilyen teendő elől.
10/15 anonim válasza:
4. Csak az utolsó 2 percben van büdi, előtte 58-ig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!