Hányszor mentek egy nap nagydologra?És mikor általában?
Figyelt kérdés
Én kétszer reggel meg este.máj. 31. 12:32
2/10 anonim válasza:
Ha nem b-om szét a hasam egyszer reggelente. Ha tejet iszok akkor kb 6-7szer. Rántott húsoktól meg kevesebbszer. Normális ütemben szerintem reggel 1 és kész
3/10 anonim válasza:
Egyébként így, hogy tele antibiotikumozzák a húsokat amiket boltban veszünk, eléggé szétszedik a beleinket
4/10 anonim válasza:
Késő délutánra, estére vagyok beállva. Nagyritkán délelőtt.
5/10 anonim válasza:
Reggel azért nem megy mert be van lassulva minden élettani funkció, de ahogy felállok, mozgok, jövök-megyek úgy estére kijön a cucc.
6/10 anonim válasza:
Hogy-hogy mikor? Amikor van inger, akkor kb 24 órán belül, amikor alkalmas, kedvem is van, idő is van rá, WC is van. Minek ehhez az órát nézni? Aki időpontra jár, annak ez pszichés. Pisilésre is van "menetrend"?
7/10 anonim válasza:
Mit kajálsz, mennyit kajálsz, milyen az emésztésed, milyen a bioritmusod, ettől függ.
8/10 anonim válasza:
A mozgás nagyon sokat számít. Amikor futottam, százszor jobb volt az emésztésem, többet is fogytam, nem ült meg bennem a szar.
9/10 anonim válasza:
Amikor épp kell.
Aki időpontra jár, annak ez pszichés dolog amivel abban a pillanatban lesz baj, hogy változik a reggeli ritmus, előbb kell kelni, stb, és hiába "állítja be magát" fél hétre, ha nem tud elmenni.
Pl apám aztán ott kínlódik egész nap, mert "reggel nem voltam".
Oké, és? Elmész amikor kell.
Egészséges ember ingerre és nem órára jár szrni :D
10/10 anonim válasza:
Minden reggel, meg akkor is ha nem erzem hogy kell de megorobalkozok vele mert kulonben a munkahelyen jonne ram ahol sokszor csak mobilwc van.
Hetvegen meg amikor ram jon de minden nap, valamikor reggel, valamikor delutan. Nem figyelem mivel otthon toltom a hetvegeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!