Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet bajom ha szedem a...

Lehet bajom ha szedem a vérnyomáscsökkentőt szerintetek?

Figyelt kérdés
Most voltam kardiológusnál és felirtak lisopress 10mg helyett Tolura 40mg és Talliton 6,25mg gyógyszert és az a kérdésem hogy elfelejtettem mondani hogy multkor hasi ultrahangon diffuz májelváltozást irtak fel és ugye benne van hogy ne szedjem a gyógyszert ha májbetegségem van persze elvileg még nem májbetegségnek számít de azért nem tudom szedhetem szerintetek a gyógyszert? Vagy ne szedjem hétfőig? Nem szeretnék szivproblémát amiért napokig nem szedem a gyógyszert ezért kérdezem szerintetek hétfőn hivjam fel a háziorvost? Vagy ez még nem számít májbetegségnek? Belgyógyászatra még nem tudtam eljutni sajnos de szeretnék oda is időpontot kérni.

2024. júl. 19. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vedd be a felírt gyógyszert, és hétfőn hícd fel a házi orvost.
2024. júl. 19. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Vedd csak be a gyógyszereket. Ha van is olyan probléma ami miatt nem szedhetnéd 2 napi adag nem fog megviselni akkor sem.
2024. júl. 20. 06:38
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha mást nem írtak le, csak azt, hogy diffúz elváltozás, az nem májbetegség még, ez lehet zsírmáj miatt is vagy nem megfelelő étkezés miatt is, emiatt simán szedheted.
2024. júl. 20. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Ne szedj gyogyszert.
2024. júl. 20. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

A májadra sok jó gyógynövény van. Máriatövis, articsóka stb.

Ez az egy két nap már nem számít, a szived fontosabb. Pananginnal is erősítheted, és magnézium sandoz.

Sajnos amikor jönnek a betegségek, küzdünk az egészségünkért. Bár ne lenne, ugye? Képzeld el, nemsokára megszűnik az összes betegség.

Ez nemcsak egy ígéret, hanem meg is valósul. Maga a Teremtő jelentette ki, és mi ebben az időben élünk.

2024. júl. 20. 08:59
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
#5: Nem kijelentette, hanem megígérte nekünk és úgy is lesz, de most hogy jön ez ide? Ettől még neki addig az életét itt így kell letöltenie.
2024. júl. 20. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!