Ha nem szedem a vérnyomáscsökkentőt, hamarabb halok meg?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 21:17
1/12 anonim válasza:
honnan tudjuk?
nem biztos, hogy a vérnyomásod miatt fogsz meghalni
2/12 anonim válasza:
A vérnyomáscsökkentők segítenek a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében. Szóval, ha magas a vérnyomásod, akkor igen.
3/12 A kérdező kommentje:
szerintem nekem nem magas
2023. dec. 29. 21:24
4/12 anonim válasza:
Ha nem magas akkor miért írják fel ?
6/12 A kérdező kommentje:
mert a rendelőben magas
2023. dec. 29. 21:32
7/12 anonim válasza:
Ha egyszer ott magas, arra még biztos nem írnak fel gyógyszert.
Gondolom kérték, hogy írj vérnyomás naplót legalább 1 hétig, és abból derült ki, hogy magas.
8/12 anonim válasza:
Azért ez nem így megy, hogy felírják csak azért, mert a rendelőben magas.
Nekem is mikor pár éve ott magasat mértek, akkor 2 héten keresztül itthon napi 3-szor kellett mérnem és feljegyeznem.
Mivel az itthoni mérések is magasat mutattak, akkor írt fel az orvos vérnyomáscsökkentőt.
De utána is, ha jól emlékszem kb. 1 hónapig mérnem kellett és az orvosnak elküldeni az eredményeket, hogy megfelelő e gyógyszer és beállította e a normál vérnyomást.
9/12 A kérdező kommentje:
hát ezek szerint nem ugyanannál az orvosnál vagyunk
2023. dec. 29. 21:46
10/12 anonim válasza:
Végzel méréseket otthon? A "szerintem nekem nem magas" válaszod alapján nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!